Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Bling bling? Check! Drama? Check! Guilty pleasure? Dubbelcheck!

Verslaafd aan ‘Selling Sunset’? Dan wil je ook deze 8 realityshows zien

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Geld moet rollen, of toch als het van het ‘Selling Sunset’-team afhangt. Ben jij ook verslaafd aan de sappige realityshow die draait rond miljoenenvilla’s, extravagante feestjes en (heel veel) drama? Dan zijn deze 8 shows ook vast en zeker helemaal je ding.

Selling Tampa

De naam verklapt het al: ‘Selling Tampa’ is het kleine zusje van ‘Selling Sunset’. De show volgt een team van pittige vastgoedmakelaars in Florida die chique en vooral dure huizen proberen te verkopen. Dat gaat zoals in ‘Selling Sunset’ gepaard met drama, traantjes en catfights.

Je kijkt het eerste seizoen op Netflix. 

Selling Tampa
© Netflix

Million Dollar Beach House

Een villa in The Hamptons mét zicht op het strand? Het is de natte droom van vele New Yorkers (en ons!), maar het aantal strandhuizen is er beperkt én bovendien kost zo’n stulpje er enorm veel geld. Dat houdt de makelaars er echter niet tegen om toch te dromen van een glansrijke en dikbetaalde carrière in de regio, maar de concurrentie is groot...

Je kijkt het eerste seizoen van ‘Million Dollar Beach House’ op Netflix.

Million Dollar Beach House
© Netflix

Bling Empire

Bling bling, glamour en drama, dat is kort samengevat waar ‘Bling Empire’ om draait. Een groepje Aziatische en Amerikaans-Aziatische superrijken neemt je mee voor en achter de schermen van hun luxeleventje in Los Angeles. Ga samen met hen shoppen, op reis en feesten in de meest glamoureuze tenten ter wereld. Het is trouwens de allereerste Amerikaanse realityshow met een uitsluitend Aziatische cast.

‘Bling Empire’ heeft voorlopig één seizoen dat je op Netflix kan kijken.

Bling Empire
© Netflix

Latem Leven

Sint-Martens-Latem is een van de rijkste gemeentes van ons land, dus het mag niet verbazen dat er enkele gekendere figuren te vinden zijn. Zo worden in de eerste aflevering van de realityreeks onder meer Valerie De Booser, auteur Oscar van den Boogaard en Virginie Morobé van het schoenenmerk Morobé gevolgd. Wedden dat je de reeks zo gebingewatcht hebt?

Je kijkt ‘Latem Leven’ op VTM GO. 

Latem Leven
© VTM

Styling Hollywood

Hoewel je misschien anders verwacht, hebben niet alle celebs oog voor stijl. Jason Bolden en Adair Curtis to the rescue! In ‘Styling Hollywood’ geeft het koppel stylingadvies aan bekende koppen, waaronder Sabrina Carpenter en Storm Reid.

Je kijkt het eerste seizoen van ‘Styling Hollywood’ op Netflix. 

Styling Hollywood
© Netflix

The Sky is the Limit

Een all-time favourite die niet in dit lijstje mag ontbreken. Een aantal rijke Belgen geven in de reeks een inkijkje in hun luxeleventje, dat hen niet zomaar in de schoot geworpen werd en waarvoor ze heel hard moesten werken. Maar hard work pays off.

De vier seizoen van ‘The Sky is the Limit’ kijk je op GoPlay. Een vijfde seizoen is in de maak.

The Sky is the Limit
© Play4

The Real Housewives of Beverly Hills

De mommies uit ‘Beverly Hills’, dat zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken. Onder het motto ‘the bigger, the better’ organiseren ze de meest uitbundige feestjes, geven ze de duurste cadeaus en lokken ze de grootste ruzies uit. Jaloezie, grootheidswaanzin en rijkeluiskindjes vormen de rode draad doorheen de show.

De eerste 12 seizoenen van ‘The Real Housewives of Beverly Hills’ staan op Prime Video. 

Housewives of Beverly Hills
© MGM Television

The World’s Most Extraordinary Homes

De huizen in ‘Selling Sunset’ spreken tot de verbeelding, maar die in ‘The World’s Most Extraordinary Homes’ gaan nóg een stapje verder. In Britse documentaire verwelkomen Piers Taylor en Caroline Quentin je in de grootste, meest vreemde en duurste huizen ter wereld.

De eerste drie seizoenen kijk je op Netflix. 

The World's Most Extraordinary Homes
© BBC

Meer series:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '