Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Ga jij kijken?

ZIEN: Sam Gooris maakt vanavond zijn debuut als jurylid in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Robine van Tilburg

Vanavond is het tijd voor de vierde aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ van dit seizoen. We sluiten deze quizweek af met Marc-Marie Huijbregts én Sam Gooris als jury.


Vorig jaar zat hij nog zelf in een rode zetel, maar dit jaar zetelt Sammeke Gooris als jurylid in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Toen we dat prachtige nieuws vernamen, konden we ons geluk niet op. Dat wil namelijk zeggen dat we Sam dit jaar in tegenstelling tot vorig jaar wél vaker op ons televisietoestel gaan zien verschijnen. Vorig jaar werd meneer Pfaff al na zijn eerste deelname naar huis gespeeld.

Was het nu ‘Ziet em duun’ of ‘Ziet em gaan’?


Het eerste vrijgegeven fragment van vanavond belooft alvast heel wat goeds. Sam ziet meteen een broeder in Tijs ‘Van Echelpoel’ Vanneste. Sam zong in 2010 van je ‘Ziet em gaan’ in zijn bekende hit ‘Basketsloefkes’. Tijs zong het afgelopen jaar dan weer van je ‘Ziet em duun’ in zijn gelijknamige hit. Of was het andersom, Sam?Zwak voor Frances Lefebure


In zijn aankondigende video biecht Sam al op voorhand op dat hij onkuise gedachten gaat hebben over nieuwkomer Frances Lefebure. Wij zijn alvast benieuwd naar de uitslag van vanavond én de (meestal toch) geniale mopjes van de juryleden.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '