Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Zag jij ook posts voorbijkomen over de (heel snelle) release van het vierde deel van 'La casa de papel'?

HELAAS: nieuws over releasedatum ‘La casa de papel 4’ is fake

Ja, er komt wel degelijk een vierde seizoen van ‘La casa de papel’. En de opnames zijn inderdaad al een tijdje bezig. Maar het nieuws over een release in januari 2020 klopt helaas niet, aldus Netflix.


De kans is groot dat je als fan van ‘La casa de papel’ onlangs op social media posts zag voorbijkomen met de releasedatum van het vierde seizoen. Misschien tagde een vriend of je lief je onder zulke post met de enthousiaste mededeling dat jullie in januari van volgend jaar al zouden kunnen zien hoe het met Nairobi gesteld is.

MUST VISIT: deze escape room staat volledig in het teken van ‘La casa de papel’

Wij zagen de posts ook, en al snel ging er een alarmbelletje af. Ook over seizoen 3 gingen er namelijk een tijd valse geruchten rond. Bepaalde media meldden in 2018 dat het derde deel in september van datzelfde jaar zou uitkomen. Netflix weerlegde het nieuws destijds, en zoals we nu weten, kwam het derde seizoen pas in juli van dit jaar uit. Bijna een jaar later dan de geruchten zeiden dus.

Fake news


We  namen polshoogte bij Netflix en zij bevestigen: we zijn weer bij de neus genomen. Er is nog helemaal niets bevestigd over de release van het vierde deel van ‘La casa de papel’ en de nieuwsberichten zijn gewoon geruchten. Pas op: het is mogelijk dat Netflix plots toch laat weten dat de release al voor januari is, maar op dit moment is er nog niets geweten. Maar laat ons realistisch blijven: ook al zijn de opnames begonnen, januari lijkt een heel krappe deadline. Bovendien werden de drie vorige delen in april, mei en juli gereleased, toch eerder tegen de zomer aan. De kans is groot dat we nog iets langer geduld moeten oefenen.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '