https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle YES: ‘La casa de papel’ krijgt sowieso vierde seizoen, opnames al begonnen

YES: ‘La casa de papel’ krijgt sowieso vierde seizoen, opnames al begonnen

Betekent dit dat het derde seizoen, dat op 19 juli uitkomt, met een cliffhanger van jewelste zal eindigen?

© Netflix (Tamara Arranz Ramos)

We moeten nog exact drie weken wachten op het derde seizoen van ‘La casa de papel’, maar maker Alex Pina bevestigde nu al dat er een vierde deel komt. Meer nog, de opnames zijn al bezig!

Tijdens een persconferentie over het derde seizoen van ‘La casa de papel’ dat er heel binnenkort aankomt, verklapte Pina dat ze eigenlijk middenin opnames voor het vierde deel van de Spaanse Netflixserie zitten. Acteur Enrique Arce, die in de eerste twee seizoenen Arturito, de directeur van de Koninklijke Munt, speelde, kon daardoor zelfs niet bij de persconferentie zijn. Wat zijn rol in het derde en vierde seizoen zal zijn, is nog maar de vraag.

Het nieuws dat de opnames nú al bezig zijn, doet sterk vermoeden dat de makers kozen om – net als in seizoen 1 en 2 – de grote overval op te splitsen in twee delen. De kans is dan ook groot dat het derde deel, dat op vrijdag 19 juli verschijnt, zal eindigen op een cliffhanger. Het is alleszins al zeker dat de bende opnieuw een overval zal plegen, deze keer op de Banco de España in Madrid. Die overval past in het plan om de gevangengenomen Río vrij te krijgen. Nog 21 keer slapen en we komen het te weten, jongens!

Meer series om te zien: