Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Kijk jij naar 'Out Of Office' of 'K3, één jaar later'?

4 programma’s die deze week van start gaan op televisie

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vorige week stond er heel wat op de tv-planning: van ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ over ‘Code van Coppens’ tot ‘SOS Piet XL’. Maar ook deze week gaan er vier interessante programma’s van start. Wij zetten ze even voor je op een rijtje.

Out Of Office

Vijf mensen met een burn-out beginnen aan een experiment waarin ze anderen helpen op een zorgboerderij, en ze ook zichzelf kunnen helpen. Ze worden achter de schermen begeleid door hun huidige hulpverlening, zoals huisartsen en psychologen, maar ook door Sabine Vanquaillie, die al jaren werkt met leidinggevenden, hoogsensitieve personen en mensen met een burn-out.

Vanaf 21 november elke maandag omstreeks 20u45 op VTM.

Latem leven

In ‘Latem leven’ krijgen we weer een kijkje in het excentrieke en inspirerende, maar ook plezante, vrije en volkse leven van een tiental inwoners van Sint-Martens-Latem.

Vanaf 22 november elke dinsdag omstreeks 20u40 op VTM 2.

K3, één jaar later

‘K3, één jaar later’ volgt Hanne, Marthe en Julia in hun eerste jaar als nieuwe K3 en geeft een exclusieve inkijk in hun privéleven.

Vanaf 26 november elke zaterdag omstreeks 19u55 op VTM.

Wat als? – Eindejaarsspecial

In deze eindejaarsspecial van ‘Wat als?’ wordt het nieuwe jaar ingeluid met een reeks absurde sketches. Met onder anderen Bruno Vanden Broecke, Ruth Beeckmans en Ben Segers.

Vanaf 26 november elke zaterdag omstreeks 21u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '