Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4/VTM

Van 'Alex Agnew's Fear Factor' over 'Code van Coppens' tot 'SOS Piet XL'.

OVERZICHT: de (her)start van deze 7 Vlaamse programma’s wil je deze week niet missen op tv

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De ene week is er niets op televisie, de andere week krijg je gewoon keuzestress van de tv-gids. Vandaag is dat laatste het geval. Van ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ over ‘Code van Coppens’ tot ‘SOS Piet XL’: de (her)start van deze 7 Vlaamse programma’s wil je deze week niet missen op tv.

The Sky Is The Limit

In het nieuwe seizoen volgen we de excentrieke levensstijl van enkele oude bekenden, maar passeren er ook een heleboel nieuwe gezichten de revue, zoals onder anderen Yves Maes, Joshua van der Aa en Nicolas en Sara Debruyn.

Vanaf 14 november elke maandag omstreeks 21u op Play4.

Even goeie vrienden

Vier weken lang nemen negen BV-duo’s het tegen elkaar op in deze gloednieuwe quiz. Julie Van den Steen en Jens Dendoncker brengen elke week drie duo’s van bekende Vlamingen samen die elkaar niet kennen, maar waarvan ze denken dat die elkaar perfect gaan aanvullen. Zo worden in de eerste week ex-miss België Celine Van Ouytsel en geldexpert Paul D’Hoore samengezet en nemen zij het op tegen comedian Vincent Voeten en muzikaal acteertalent Francisco Schuster.

Vanaf 14 november elke maandag t.e.m. donderdag omstreeks 21u55 op VTM.

25 jaar Canvas

Op 1 december 2022 is het exact 25 jaar geleden dat Canvas ontstond. Om dat te vieren, organiseert de Vlaamse zender een jubileumavond in de vorm van een zaalquiz, gepresenteerd door Thomas Huyghe en Phara de Aguirre.

Van 14 november elke maandag t.e.m. donderdag omstreeks 22u20 op Canvas.

Alex Agnew’s Fear Factor

In ‘Fear Factor’ zullen 32 onbekende Vlamingen hun grenzen verleggen en hun grootste angsten recht in de ogen kijken. Maar dat doen ze natuurlijk niet zomaar. Ze kunnen namelijk de stevige geldprijs van 30.000 euro in de wacht te slepen. Er is ook een speciale aflevering waarin bekende gezichten zich aan de uitdagingen van Alex Agnew wagen.

Vanaf 15 november elke dinsdag omstreeks 21u op Play4.

SOS Piet XL

Aangezien mensen nog steeds hulp hebben bij het koken en ter ere van zijn zestigste verjaardag, gaat Piet Huysentruyt weer op pad. Hij staat bekende, waaronder Andy Peelman en Nathalie Meskens en onbekende Vlamingen bij met hun grote of kleine problemen in de keuken.

Vanaf 16 november elke woensdag omstreeks 20u35 op VTM.

Bake Off Vlaanderen

In het zesde seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’ gaan tien thuisbakkers opnieuw aan de slag in de keuken en tonen ze hun mooiste en lekkerste creaties aan de jury.

Vanaf 16 november elke woensdag omstreeks 21u op Play4.

Code van Coppens

Dat ‘Code van Coppens’ een succes is, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Meer nog, Staf en Mathias krijgen zelfs een eigen reeks escaperooms in Antwerpen. En vanaf deze week gaat ook het vierde seizoen van ‘Code van Coppens’ van start. Tal van BV’s wagen zich opnieuw aan de uitdagingen van de broertjes. Van Pommelien Thijs over Metejoor tot Marie Verhulst. Dat belooft!

Vanaf 20 november elke zondag omstreeks 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '