Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Simon aast op een plekje in het studentenhuis van Jeanne en Jef.

PREVIEW: Arno Moens uit ‘Lisa’ maakt zijn opwachting in ‘De Kotmadam’

Annelies Hart

Vanavond is het eindelijk zover: dan start het 24ste seizoen van ‘De Kotmadam’. En natuurlijk zijn er sinds ons laatste bezoekje aan Jef en Jeanne een paar studenten afgestudeerd, dus maken we kennis met een nieuwkomer: Simon. Remco uit ‘Lisa’ kruipt in de rol van een student die precies erg graag naar de meisjes kijkt.

‘Studentenkamer te huur.’ Met die boodschap voor het raam van het iconische Snoephuisje van madame Jeanne start het 24ste seizoen van ‘De Kotmadam’. En in een kot als dit staat geen enkele kamer lang leeg. We maken dus al snel kennis met de nieuwe student die de vrolijke bende komt vergezellen: Simon.

Je kent hem vast als Remco uit ‘Lisa’, want het is Arno Moens die zijn opwachting maakt als de nieuwe kotgenoot. Al mag hij nog niet zo zeker zijn van zijn plaatsje in het huis van Jef en Jeanne. Want hoewel de meisjes meteen fan zijn van zijn natuurlijke charme, is Victor iets moeilijker te overtuigen. Simon gaat dus alles in werking zetten om de zolderkamer waar hij zo dol op is, te bemachtigen. Al toont de preview dat hij misschien vooral voor de vrouwelijke medebewoners is dat hij op een plekje in het studentenhuis aast...

Bekijk ‘De Kotmadam’ vanaf zondag 20 november om 19u55 bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '