Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

In ‘Starstruck’ transformeren telkens drie deelnemers in hun meest geliefde muziekidool.

PREVIEW: drie Tina Turners dansen en zingen erop los in de nieuwe talentenshow ‘Starstruck’

Dewy De Leeneer

Voor wie maar geen genoeg krijgt van talentenshows als ‘Belgium’s Got Talent’ en ‘The Voice van Vlaanderen’ brengt VTM dit najaar een gloednieuw programma op je klein schermpje. In ‘Starstruck’ transformeren telkens drie deelnemers in hun meest geliefde muziekidool. Van Beyoncé tot Amy Winehouse over Justin Bieber en Harry Styles: welke dubbelgangers wil jij eens aan het werk zien?

In ‘Starstruck’ geven telkens drie kandidaten het beste van zichzelf met de looks en moves van hun favoriete muziekidool als inspiratiebron. Door te zingen, te dansen en hun voorbeeld zo goed mogelijk te imiteren, willen ze een zo’n geloofwaardig mogelijke prestatie neerzetten. Vier experten zullen hen beoordelen en bepalen wie er door mag naar de sing-off en uiteindelijk ook naar de grote finaleweek.

Topjury

Wie die juryleden net zijn? Dat zien we voor het eerst in een preview van het programma. Het panel bestaat uit Bart Kaëll, Nora Gharib, Nathalie Meskens en Guga Baúl. Die laatste twee namen bewezen al eerder in ‘Tegen De Sterren Op’ dat ze heel wat van imiteren afweten. Bart Kaëll kan dan weer letten op de stemmen van de kandidaten, alsook Nora Gharib, die naast zingen ook een stevig potje kan dansen. Dat toonde ze kijkend Vlaanderen in ‘Dancing With the Stars’. Het geheel wordt gepresenteerd door zangtalent en muziekliefhebber Laura Tesoro.

Tina Turners

De eerste beelden tonen dat de talentenshow één groot feest wordt en dat het viertal aan juryleden klaar is om helemaal mee uit de bol te gaan. Op het podium verschijnen drie prachtige Tina Turners, die in eenzelfde performance om de beurt tonen hoe goed ze hun idool wel niet kunnen nabootsen. Van hoge noten over swingende jurkjes tot coole dansmoves: ze kunnen er wat van.

Welk showbeest maakt indruk met zijn stem, looks en moves? Dat zie je dit najaar bij ‘Starstruck’ op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '