Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Welke is jouw favoriete match?

‘Love Island’: dit zijn de eerste koppels van het nieuwe seizoen

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

De kop is eraf. Gisterenavond kon je kijken naar de eerste aflevering van ‘Love Island’ op Streamz, het realityprogramma waarin twaalf Nederlandse en Vlaamse singles strijden om de titel van hét liefdeskoppel van 2023 en een geldprijs van € 25.000. Intussen werden de eerste koppels gevormd. Welke is jouw favoriete match?

Gisterenavond ging het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ in première op Streamz. Twaalf Nederlandse en Vlaamse singles strijden de komende weken in een prachtige Spaanse villa om de titel van hét liefdeskoppel van 2023 en een geldprijs van € 25.000.

Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven, en hun kansen op ware liefde te verhogen, moeten twaalf singles koppels vormen met elkaar in dit experimentele realityconcept. Wat begint als een groep vreemden, groeit dag na dag uit tot een mix van vriendschap en liefde.

Lot in de handen van de kijker

De deelnemers moeten echter niet alleen de harten van hun partner veroveren, maar ook die van de kijker. Die heeft namelijk thuis ​het lot van de islanders volledig in handen want via de ‘Love Island’-app kan je stemmen op je favoriete koppel. Elke week wordt er iemand naar huis gestuurd tot er één stel gekroond wordt tot het favoriete koppel van het eiland.

Love Island
© Streamz

Onder het toeziend oog van hosts Viktor Verhulst en Holly Mae Brood werden gisterenavond in de eerste aflevering de eerste vijf koppels gevormd. Welke is jouw favoriete match?

Elke dag wordt er op Streamz een nieuwe aflevering van ‘Love Island’ gelost om 20u.

Thymo & Vanity

Love Island
© Streamz

Lena & Imad

Love Island
© Streamz

Jonna & Garbi

Love Island
© Streamz

Nycole & Kengi

Love Island
© Streamz

Naomi & Kluuk

Love Island
© Streamz

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '