Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

We zien hoe Jolien en Alexander alvast geweldig nieuws krijgen.

YES: dit zijn de eerste beelden én de releasedatum van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Dewy De Leeneer

Joepie! Geweldig nieuws voor alle ‘Blind Getrouwd’-fans, want VTM deelt naast een korte voorstelling van de kandidaten én toffe filmpjes waarin je hen beter leert kennen nu ook de releasedatum én eerste beelden van het programma. Daarin zien we hoe Jolien en Alexander alvast verrast worden met fantastisch nieuws.

Ook dit jaar zullen vier koppels in het huwelijksbootje treden zonder elkaar ooit gezien te hebben in een gloednieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Na een huwelijksreis en een pittige periode samenwonen staan de koppels na een zevental weken voor een van de belangrijkste beslissingen uit hun leven: willen ze getrouwd blijven of gaan ze toch maar weer elk hun eigen weg? De experten zijn dit jaar alvast duidelijk: het zouden weleens de vier beste matches ooit kunnen zijn.

Het is bijna zover!

Matthieu (32), Emile (28), Brecht (32) en Alexander (28) zijn de lucky guys dit achtste seizoen. De vrouwen worden vertegenwoordigd door Fleur (28), Emma (31), Jolien (32) en Isabelle (26). Wie aan wie gekoppeld werd, blijft nog steeds een groot vraagteken. Maar één ding is zeker: ze zien er alle acht goed én sympathiek uit.

Het allerbeste nieuws van vandaag? Hoewel gespeculeerd werd dat het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ pas in het voorjaar van 2024 op televisie zou verschijnen, ligt de releasedatum al véél dichter dan we denken. Binnen enkele weken al, vanaf maandag 4 september, is het nieuwe seizoen te zien op VTM. Als dat geen geweldig nieuws is!

Eerste beelden

En van een verrassing gesproken, in een preview van de eerste aflevering zien we hoe vrijgezellen Jolien en Alexander te horen krijgen dat ze niet langer een single leven leiden, maar verloofd zijn en binnenkort zullen trouwen met een wildvreemde. In Jolien haar geval vertelt haar zus het goede nieuws door een save the date-kaartje af te geven, bij Alexander staat het spannende nieuws plots voor zijn deur. Allebei zijn ze dolgelukkig. Wij zijn alvast superbenieuwd naar wie hun toekomstige partner is!

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is vanaf 4 september elke maandag om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '