Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Zo schattig!

PREVIEW: Matthieu scoort al meteen punten bij zijn toekomstige schoonfamilie

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

De eerste twee koppels zijn (voorlopig) gelukkig getrouwd, maar vanavond zullen er in ‘Blind Getrouwd’ nog twee koppels elkaar het jawoord geven. Fleur, Isabelle, Matthieu en Alexander maken zich op voor hun grote dag. Stress is daarbij onvermijdelijk, maar één iemand weet alvast punten te scoren bij de schoonfamilie…

De trouwlocaties en de outfits mogen elk seizoen dan wel wisselen, één constante is er wel in ‘Blind Getrouwd’: de stresspollekes. Al kunnen we hen geen ongelijk geven. Terwijl de bruid pas als laatste alle genodigden mag ontmoeten, staat de bruidegom vaak al minutenlang (of moeten we zeggen uren?) naast de burgemeester in kwestie wat te schuifelen. De ongemakkelijke ‘hallo, aangenaam’ richting de schoonfamilie vult de tijd dan ook niet. Gelukkig is er bij Matthieu wel wat afleiding in het stadhuis voorzien.

Voorleesuurtje

Terwijl Matthieu op zijn toekomstige – Fleur of Isabelle – staat te wachten, weet petekindje Emile de show te stelen. Het jongetje heeft zich met een leesboek op het rode tapijt gesetteld en reageert in eerste instantie dan ook niet op de begroeting van nieuweling Matthieu. Wat lijkt uit te monden op een awkward ontmoeting, wordt een hartverwarmend momentje.

De kleine Emile wil immers heel graag voorgelezen worden... of er nu een trouw gepland staat of niet. Matthieu haalt daarom zijn beste intonatie boven en weet de hele zaal – inclusief zijn schoonfamilie – in te pakken. Nu moet hij alleen nog het hart van zijn bruid weten te veroveren...

Ontdek wie aan wie gekoppeld wordt in de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’, vanavond om 20u35 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '