Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Ik ga nooit meer seks hebben door dit programma.’

PREVIEW: hilarische kledingwissel van Bockie en Ward Lemmelijn in ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’

In een nieuw seizoen van ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’ schuift fulltime restaurantbezoeker Bockie De Repper opnieuw zijn voeten onder de eettafels van Vlaamse gezinnen. Deze week trekt hij naar de suikertante der Vlaamse steden: Tienen. Daar wordt hij warm onthaald door wereldkampioen indoorroeien Ward Lemmelijn en zijn familie.

In ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’ belt foodie Bockie De Repper aan bij verschillende Vlaamse huishoudens om daar lekker de voetjes onder tafel te schuiven. Hij smult niet enkel van al het lekkers dat hem wordt voorgeschoteld, maar gaat ook in gesprek met hen en zoekt naar boeiende verhalen.

Deze week is hij te gast bij meervoudig wereldkampioen indoorroeien Ward Lemmelijn en zijn familie. Als topsporter eet Ward uiteraard heel anders dan Bockie, en al snel merken ze dat ook hun kledingstijl er heel wat anders uitziet. De twee lachen elkaar helemaal uit, met een hilarische kledingwissel als kers op de taart en een lachbui waar Ward en Bockie maar moeilijk uitgeraken als resultaat.

Skinny versus baggy

In een skinny – lees écht skinny – jeans en een strakke polo verwelkomt Ward Bockie met de sarcastische woorden: ‘Je bent echt op je paasbest.’ Duidelijk een steek naar de outfit van Bockie, die een baggy trui draagt met een losse broek en een pet. Bockie kan er maar niet van over hoe strak die broek van Ward is en vraagt of hij hem mag aanproberen. Met een hilarische kledingwissel als gevolg.

De twee switchen van outfit en Bockie ziet er in de skinny jeans en de polo compleet anders uit dan we van hem gewoon zijn. ‘Ik ga nooit meer seks hebben door dit programma’, lacht Bockie. Ward, Bockie én de hele familie van de wereldkampioen schieten in een lach die maar niet voorbij lijkt te gaan. Hilarisch! En kunnen we nog even meegeven: hoe aanstekelijk is die lach van Ward?! We love it!

‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’ is elke maandag om 22u10 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '