Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Ze zaten dus niet eens achter ons?!’

ZIEN: een toevallige en onverwachte arrestatie zorgt voor tranen in ‘Klopjacht’

Het razend spannende derde seizoen van ‘Klopjacht’ werd vorige week al goed ingezet met een eerste arrestatie na slechts een paar uur tijd. De 42-jarige Polle kon niet aan de speurders ontsnappen, en ook in de aflevering van vanavond werd er opnieuw gejaagd. Dat liep anders dan verwacht, erg positief voor de speurders maar niet zozeer voor een aantal voortvluchtigen…

Opgelet: spoiler alert voor de tweede aflevering van ‘Klopjacht’!

Brute pech, dat is de samenvatting van de nieuwe aflevering van ‘Klopjacht’ vanavond. Want stel je maar eens voor: het doel van het spel is om uit de handen van de speurders te blijven, je bent goed bezig en laat geen enkel spoor achter, maar tijdens de zoektocht naar een ander duo word je genadeloos opgepakt… Compleet toevallig dus. Klinkt dat als bijna onwaarschijnlijke tegenslag?

Brute pech

Het gebeurde jammer genoeg wel bij team Ann-Sophie (19) en Roxan (20). De beste vriendinnen laten geen steek vallen en zijn dus ook volkomen ontraceerbaar, maar terwijl de speurders op weg zijn naar een ander duo, botsen ze bijna letterlijk op hen. Ann-Sophie probeert nog een sprintje maar kan niet wegkomen. De shock en teleurstelling is op het gezicht van de meisjes af te lezen.

Die ontgoocheling wordt nóg erger wanneer ze horen dat de speurders eigenlijk helemaal niet op zoek waren naar hen, maar dat het gaat om een jammerlijk toeval. ‘Ze waren hier per ongeluk, ze zitten niet eens achter ons’, vertelt Ann-Sophie tegen haar teamgenoot. Roxan is er duidelijk niet goed van: ‘No way! Dat had je niet mogen zeggen! Dat kan toch niet!’, schreeuwt ze. Ze kunnen allebei hun tranen niet inhouden... Een pijnlijke manier om opgepakt te worden als je ‘t ons vraagt.

‘Klopjacht’ zie je elke zondag op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '