Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Opgelet, spoiler alert!

ZIEN: speurders maken indruk met eerste arrestatie in ‘Klopjacht’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Het nieuwe televisieseizoen is officieel ingezet en het razend spannende derde seizoen van ‘Klopjacht’ valt daarbij niet weg te denken. Vanavond startten de veertien voortvluchtigen hun avontuur, maar dat kwam na amper een paar uur al tot een abrupt einde voor een van hen.

Wie de allereerste aflevering nog niet zag: opgelet, spoiler alert!

Het bekende kat-en-muisspel ‘Klopjacht’ is gestart, jongens. En hoe! De allereerste aflevering begint dan ook meteen met een twist. Nog voor de veertien Vlamingen op de vlucht kunnen slaan, neemt het spel al een onverwachtse wending. Axel Daeseleire verrast de kandidaten met de mededeling dat de bagage moet achterblijven. Hun voorbereidende werk valt dus in duigen en met niet meer dan een kleine zwarte zak nemen de kandidaten plaats in de legertanks.

‘Wat een teleurstelling’

Improviseren is de boodschap, maar dat lijkt niet iedereen even goed te lukken. Hoewel alle kandidaten hun uiterste best doen om volledig van de radar te verdwijnen, weet het speurdersteam de ontsnappingsroute van één kandidaat te achterhalen. Niemand minder dan de 42-jarige Polle loopt in hun vizier. De man uit Bredene zet het nog op een rennen door de struiken, maar het mag helaas niet zijn. Polle wordt in de boeien geslagen en meegenomen door het team.

Een grote verrassing toch wel, aangezien Polle als marinier voor Defensie werkt en dus wel enige ervaring heeft. Wanneer hij te horen krijgt dat hij de eerste is die gevat kon worden in het avontuur, baalt de man nog meer. ‘Wat een teleurstelling’, klinkt het dan ook terwijl hij met een neergeslagen gevoel op de achterbank zit.

‘Klopjacht’ zie je elke zondag op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '