Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

We nemen een kijkje achter de schermen van ‘Make Up Your Mind’ in ‘Het Verhaal van de Queens’.

PREVIEW: Sammy Mahdi waagt zich aan knaloranje stiletto’s van 20 cm in ‘Make Up Your Mind’

Vrijdagavond was het dan eindelijk zover: vijf BV’s gaven het beste van zichzelf als dragqueens in ‘Make Up Your Mind’. Vanavond tonen de bekende queens hoe ze het avontuur hebben beleefd en nemen ze de kijker exclusief mee tijdens alle voorbereidingen in ‘Het Verhaal van de Queens’.

Cd&v-voorzitter Sammy Mahdi, VTM NIEUWS-anker Freek Braeckman, zanger Christoff, Qmusic-dj Maarten Vancoillie, ex-wielrenner Francesco Planckaert én ‘mystery queen’ Jan Mulder verstopten zich in de kleurrijke outfits op het podium van ‘Make Up Your Mind’. Uiteraard was dat voor hen een heel avontuur, daarom neemt VTM ons vanavond mee achter de schermen van het programma in ‘Het Verhaal van de Queens’.

Knaloranje stiletto’s

In een preview van de exclusieve behind the scenes zien we hoe politicus Sammy Mahdi een schoendoos opent met daarin prachtige knaloranje stiletto’s van zo’n 20 centimeter hoog mét plateauzool. Ze zijn een echte eyecatcher en Sammy kan niet wachten om ze uit te proberen. Hij waagt zich aan de fantastische hakken en wat blijkt? Hij is een natuurtalent.

Dat merkt ook juryvoorzitter Vanessa Van Cartier in een repetitie. Sammy draait op de schoenen alsof het niets is en de cd&v-voorzitter krijgt het prachtige compliment: ‘You’re born for this.’ ‘Yes baby’, antwoordt hij enthousiast. Zijn gouden tip? Gewoon durven en niet bang zijn om te vallen.

Je ziet ‘Make Up Your Mind: Het Verhaal van de Queens’ vanavond om 20u30 bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '