Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Zijn kinderen staan met hun mond vol tanden.

PREVIEW: Staf heeft een verrassing in het nieuwe seizoen van ‘Camping Coppens: Home Sweden Home’

Annelies Hart

Bijna drie jaar geleden nam de familie Coppens een gedurfde beslissing die hun leven voorgoed zou veranderen. Ze trokken met het hele gezin richting Zweden om er een eigen camping te runnen te midden van de uitgestrekte natuur. Maar is het echt een droom die uitkomt, of eerder bikkelharde realiteit?

Wat ooit hun langgekoesterde Zweedse droom was, werd werkelijkheid. Staf Coppens trok met zijn vrouw en twee kinderen richting Zweden om er een eigen camping te runnen. Maar hoe beleven ze dit avontuur vandaag, drie jaar na hun eerste stappen richting Zweden?

Van het opzetten van een glampingtent en een spannende schaatswedstrijd voor Nora, tot een duik in een ijzig meer en het spotten van het Noorderlicht. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en mijlpalen met zich mee voor het avontuurlijke gezin. Met een camera in de hand en af en toe met de hulp van een cameraploeg, neemt Staf iedereen mee in hun mooiste, maar ook moeilijkste momenten van de voorbije maanden in Zweden.

Samen op de rollercoaster

Zweden mag dan wel hun hart gestolen hebben, er ligt nog steeds een stukje Coppens in België. Tijdens dit derde seizoen gaat de familie voor het eerst sinds hun verhuis terug naar België, waar papa Staf een grote verrassing heeft voor tiener Beau en Nora.

Het gezin trekt namelijk voor een dagje naar de Efteling, waar Staf voorstelt om in de achtbaan te gaan. Wat Beau en Nora niet weten, is dat hun oude klasgenootjes en neefje ook plaats zullen nemen in de rollercoaster. De tieners staan dan ook met hun mond vol tanden eens ze alle vrienden zien die ze zo gemist hebben. Een prachtig moment en een meer dan geslaagde verrassing.

‘Camping Coppens: Home Sweden Home’ kijk je vanaf 19 september elke dinsdagavond om 20u35 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '