Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘De tranen rollen hier al over mijn wangen’, aldus de bruid.

PREVIEW: de overleden opa van Fleur is er toch bij in ‘Blind Getrouwd’

Annelies Hart

Vorige week zagen we in de eerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ hoe Jolien & Brecht en Emma & Emile elkaar het hawoord gaven. In de tweede aflevering is ook voor Fleur, Isabelle, Matthieu en Alexander de grote dag aangebroken. Fleur houdt het alvast niet droog bij het eerbetoon aan haar overleden opa.

Afgelopen maandag ging het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van start en maakten we al kennis met de eerste twee koppels. Jolien en Brecht gaven elkaar het jawoord, en ook Emma en Emile beloofden elkaar eeuwige trouw. In de tweede aflevering is het tijd voor de laatste twee koppels, die voorlopig nog even geheim gehouden worden.

Matthieu (32), Isabelle (26), Alexander (28) en Fleur (28) maken zich op voor de mooiste dag van hun leven. Bij de meesten gaat dat gepaard met heel wat stress, steun van familie en vrienden en verlangens naar hun aanstaande partner. Voor Fleur is de trouwdag extra emotioneel, want zij moet haar opa missen die drie jaar geleden kwam te overlijden. Gelukkig zorgen haar vriendinnen ervoor dat hij er toch een beetje bij is.

G van George

In de preview van de tweede aflevering zien we hoe Fleur helemaal klaar is voor haar trouwdag, maar haar vriendinnen hebben nog een cadeautje voor haar. Met trillende handen opent de bruid een doosje waar enkele zwart-witfoto’s en een armbandje in zitten. De foto’s zijn allemaal mooie momenten uit haar leven en dat van haar opa, waar telkens kleine bijschriften op staan waarin de ‘G’ van George, de naam van haar overleden opa, op omcirkeld is.

‘De tranen rollen hier over mijn kaken’, is de eerste reactie van Fleur. ‘Ik vond het heel belangrijk dat hij bij mijn trouw zou zijn. Dit is echt prachtig.’ Het armbandje met de G past alvast perfect. Ze is helemaal klaar voor de bruiloft.

Ontdek wie aan wie gekoppeld wordt in de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’ op maandag 11 september om 20u35 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '