Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Ik vind het superjammer’, aldus de amateurkok.

Dit is de eerste afvaller in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De tien BV’s die meedoen aan ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ kregen gisteren de mystery box voorgeschoteld. Deze gevreesde opdracht deed één hobbykok de das om die bijgevolg als eerste het programma moest verlaten.

In de eerste aflevering van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ viel er nog niemand af. Dj Hakim Chatar, comedian William Boeva, influencer Sarah Puttemans, tv-gezicht Cath Luyten, actrice Lynn Van den Broeck, radio- en tv-gezicht Linde Merckpoel, acteur Wim Willaert, muzikant Bent Van Looy, regisseur Charlie De Wulf en kunstverzamelaar en ‘Stukken Van Mensen’-expert Boris Devis gingen dus opnieuw de strijd aan in de tweede aflevering. Dit keer moest diegene die de sterrenjury het minste kon overtuigen wél de keuken verlaten.

‘MafterChef’

De opdracht was aartsmoeilijk, want de bekende koppen mochten niet zelf hun ingrediënten kiezen in de voorraadkeuken, maar moesten gebruiken wat er in de mystery box zat. Drie kandidaten konden Nick Bril en co het minst overtuigen met hun creatie en dat waren Wim Willaert, Charlie De Wulf en Sarah Puttemans. Ze kregen alledrie goede, maar ook minder goede opmerkingen.

Het was geen gemakkelijke keuze, maar helaas moesten ze afscheid nemen van de jongste van de groep: Sarah Puttemans. De nodige traantjes vloeiden bij haar vertrek. ‘Ik ben een beetje emo omdat ik jullie ga missen’, zei ze. ‘Ik vind het superjammer. Jullie zijn een heel fijne groep.’ ‘Een maffe bende’, voegt Wim daaraan toe, waarna Linde Merckpoel het programma omdoopt tot MafterChef.

‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ zie je elke maandag en woensdag om 21u op Play4 en GoPlay.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '