Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Welke BV geeft hier het beste van zichzelf?

PREVIEW: de gouden queen steelt de show in ‘Make Up Your Mind’

Annelies Hart

Vanavond is het zover: dan geven vijf bekende Vlamingen het beste van zichzelf als dragqueens in de nieuwe VTM-show “Make Up Your Mind”. Het doel: achterhalen wie er achter die torenhoge hakken, pluimen en pailletten, kleurrijke make-up, opgezette kapsels en valse wimpers zit. In de eerste beelden geeft de gouden queen alvast het beste van zichzelf.

Vanavond trekken vijf bekende Vlamingen hun stoute hakken aan in “Make Up Your Mind”. In deze gloednieuwe VTM-show transformeren ze tot betoverende en onherkenbare dragqueens om de performance van hun leven te geven op het podium.

Gedurende verschillende rondes worden de kersverse queens beoordeeld door een professionele jury van dragqueens, bestaande uit Vanessa Van Cartier, Sammy Jo, Star, Dina Price en Lola McQueen. Bart Appeltans, Natalia, Julie Van den Steen en Ruth Beeckmans moeten op hun beurt proberen te raden welke bekende Vlaming schuilgaat achter de impressionante make-up en extravagante outfits.

Performance van haar leven

Welke bekende koppen gaan er schuil achter de make-up? Je komt het vanavond meteen van iedereen te weten. Enkele dagen geleden stelden we je nog de eerste twee queens voor, maar nu brengt VTM ook de eerste beelden van de show naar buiten.

De gouden queen geeft de performance van haar leven! Maar welke bekende Vlaming verstopt zich achter de make-up?

‘Make Up Your Mind’ kijk je op vrijdag 8 september om 20u35 bij VTM. Op zondag 10 september om 20u30 tonen de bekende queens hoe ze het avontuur hebben beleefd en kijk je exclusief mee tijdens alle voorbereidingen in ‘Make Up Your Mind: Het Verhaal van de Queens’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '