Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Kan jij ze herkennen?

Dit zijn de eerste twee dragqueens uit ‘Make Up Your Mind’

Annelies Hart

In de nieuwe VTM-show “Make Up Your Mind” gaan vijf bekende Vlamingen de uitdaging aan om zichzelf te transformeren in extravagante dragqueens. Het doel: achterhalen wie er achter die torenhoge hakken, pluimen en pailletten, kleurrijke make-up, opgezette kapsels en valse wimpers zit. Dit zijn alvast de eerste twee queens.

Vrijdag 8 september trekken vijf bekende Vlamingen hun stoute hakken aan in “Make Up Your Mind”. In deze gloednieuwe VTM-show transformeren ze tot betoverende en onherkenbare dragqueens om de performance van hun leven te geven op het podium.

Gedurende verschillende rondes worden de kersverse queens beoordeeld door een professionele jury van dragqueens, bestaande uit Vanessa Van Cartier, Sammy Jo, Star, Dina Price en Lola McQueen. Maar dat zijn niet de enige die hen nauwgezet in de gaten houden. Bart Appeltans, Natalia, Julie Van den Steen en Ruth Beeckmans zijn ook van de partij en moeten proberen te raden welke bekende Vlaming schuilgaat achter de impressionante make-up en extravagante outfits. Vandaag lichten twee van hen een tipje van de sluier op. Kan jij al raden wie het zijn?

De gouden queen

De gouden queen

De gouden queen

‘Als Queen ben ik geboren voor het podium en zo wil ik ook sterven. Ik ben de superster van de avond. Als ik een traan was zou jij nooit meer willen huilen, om mij niet te verliezen. Bless you all!’

De groene queen

De groene queen

De groene queen

‘Waarde landgenootjes, laat de champagne al maar knallen want de winnaar is klaar. Het was een dolle rit met veel talent in de wedstrijd. Deze natuurlijke beauté bedankt jullie voor het applaus. Merci!’

‘Make Up Your Mind’ kijk je op vrijdag 8 september om 20u35 bij VTM. Op zondag 10 september om 20u30 tonen de bekende queens hoe ze het avontuur hebben beleefd en kijk je exclusief mee tijdens alle voorbereidingen in ‘Make Up Your Mind: Het Verhaal van de Queens’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '