Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Nog zotter dan dat ik een getrouwde vrouw ben nu, is het idee dat ik een mán heb!’

Deze twee koppels gaven elkaar het jawoord in ‘Blind Getrouwd’

Annelies Hart

Gisteren ging het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ dan eindelijk van start! Tijdens de eerste aflevering gaven twee van de vier koppels al het jawoord aan elkaar. Inclusief zenuwen, opluchting, de eerste sprankelende blikken en aardig wat gekus.

In een preview zagen we gisteren nog hoe Emma aan haar mama vertelde dat ze ging trouwen. Zij was dan ook een van de bruiden die de spits mocht afbijten in het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. De 31-jarige Gentse gaf volmondig het jawoord aan de 28-jarige Emile Vandekerckhove uit Zwijnaarde.

Hoewel de ochtend van de trouw gepaard ging met een heleboel zenuwen en klamme hantjes, maakte hun ontmoeting alles goed. De twee konden meteen grapjes maken en er was zeker en vast sprake van een eerste klik én een pluim voor de experten. ‘Nog zotter dan dat ik een getrouwde vrouw ben nu, is het idee dat ik een màn heb (lacht)!’, klonk het bij Emma. ‘Ik ben super op m’n gemak bij Emile, ik heb hier echt een supergoed gevoel bij.’

Ook Emile was zichtbaar blij met zijn bruid: ‘Mijn eerste gevoel is geruststelling. Emma is een mooie vrouw met zo’n mooi aura. Niet dat ik daar echt in geloof (lacht), maar haar glimlach… ik zag meteen dat ze er positief in stond.’

‘Niets meer aan doen!’

Het andere koppel dat mee de spits mocht afbijten in de eerste aflevering bestaat uit Brecht Heldenbergh uit Gooik en Jolien De Neve uit Kalken. Ook van hen kregen we even geleden al een eerste beeld te zien, want de 32-jarige vrijwillige brandweerman besloot zijn bruid op de ochtend van de trouw te verrassen met een lieve en vooral emotionele brief. Gisteren was het dan eindelijk zover: het tweetal gaf elkaar het jawoord.

Jolien is alvast onder de indruk van haar kersverse man: ‘Hij is zeker mijn type. Verzorgd, mooi gebit, mooie lach, bruin haar, gespierd, top. Niets meer aan doen (lacht)!”

Ook Brecht kon na enkele zenuwslopende weken in aanloop naar het huwelijk, opgelucht ademhalen: ‘Dit voelt zo naturel aan. Ook als we mekaar in de ogen kijken, terwijl we mekaar nog maar net kennen: het voelt écht aan. Verliefdheid moet nog komen natuurlijk, maar de klik is er zeker nu al.’

Op de trouw van Isabelle, Fleur, Matthieu en Alexander is het nog wachten tot volgende week. Wie aan wie werd gekoppeld en hoe hun jawoorden verliepen, ontdek je in de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’ op maandag 11 september om 20u35 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '