Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Emma (31) stapt vanavond in het huwelijksbootje.

PREVIEW: Emma uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een emotionele aankondiging voor haar mama

Annelies Hart

Vandaag is het eindelijk zover: het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ gaat van start. Voor de trouwers naar het altaar trekken, moeten ze natuurlijk nog hun entourage op de hoogte brengen. Bij Emma (31) en haar mama wordt er alvast een traantje weggepinkt.

Trouwen is al een grote stap, laat staan dat je dan nog eens eeuwige trouw belooft aan iemand die je niet kent én nog nooit gezien hebt. Maar dat is exact wat de deelnemers van ‘Blind Getrouwd’ al jarenlang doen. Ook dit voorjaar worden we getrakteerd op een nieuw seizoen, dat vanavond van start gaat.

In de eerste aflevering geven niet één, maar wel twee koppels elkaar het jawoord. Eerder raakte al bekend dat vrijwillige brandweerman Brecht uit Gooik en stewardess Jolien uit Kalken een koppel vormen. Maar ook de Gentse Emma maakt zich op voor de grote dag.

‘Gewoon gelukkig zijn’

Met wie zij in het huwelijksbootje stapt, ontdekken we vanavond pas. Maar in een gloednieuwe preview is wél al te zien hoe ze het heuglijke nieuws aan haar mama vertelt. Nietsvermoedend en een beetje verward opent de mama het kaartje met de trouwdatum op. Pas wanneer haar dochter vertelt dat ze gaat trouwen vallen de puzzelstukjes ineen en vallen de twee vrouwen elkaar lachend en huilend in de armen.

Emma’s mama is even van haar melk, maar drukt haar dochter op het hart dat het belangrijkste is dat ze gelukkig is. Gouden raad!

‘Blind Getrouwd’ is vanaf 4 september elke maandag omstreeks 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '