Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ze krijgen het gezelschap van enkele harige vrienden…

PREVIEW: de kandidaten maken zich op voor een akelige kampeertrip in ‘Bestemming X’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Wie vanavond nog geen plannen heeft, kan voor een portie leedvermaak afstemmen op VTM. In ‘Bestemming X’ mag je je niet alleen aan een uitmuntende performance van Gino verwachten, maar ook aan bange gezichtjes. De overgebleven kandidaten brengen de nacht namelijk door in het gezelschap van beren. Althans daar lijkt het toch op…

Dat de bus in ‘Bestemming X’ werkelijk overal halt kan houden, merken de deelnemers vanavond nog maar eens. Het toeristische Venetië wordt namelijk ingeruild voor… de wildernis. Nadat de deelnemers zich even wereldsterren waanden op een podium, worden ze diep in het bos terug met de voetjes op de grond gezet. Ze zullen de nacht moeten doorbrengen in de vrije natuur, waar ze het gezelschap krijgen van enkele harige vrienden.

Levensbelangrijke tips

Terwijl de vijf overgebleven kandidaten nog wat gezellig zitten na te praten rond het kampvuur, besluit survivalexpert Polat de gezellige sfeer te verbrodden. ‘Hang de voedselresten in de bomen’, vertelt de gids, waarna Gino’s glimlach een zekere angst verraadt. De brandweerman kon het ongetwijfeld al raden: er zijn namelijk ook beren in het bos… Terwijl Dorien zich spontaan achter haar kraag verstopt, prent iedereen zich de survivaltip van de avond in het hoofd: voor dood spelen.

Dat het een onrustige nacht belooft te worden, staat als een paal boven water. Niet alleen elk onverwachts geluid zal hen wakker weten te houden, maar ook de hamvraag ‘Waar in Europa leven er beren?’.

‘Bestemming X’ zie je elke maandag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '