Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

'La casa de papel' mag dan wel op zijn einde lopen, maar het verhaal van deze charmeur is nog niet klaar.

Dit personage uit ‘La casa de papel’ krijgt een spin-off

Annelies Hart

‘La casa de papel’ komt met het vijfde seizoen aan zijn einde, maar je hoeft nog niet volledig afscheid te nemen van de vindingrijke roversbende. Een van de meest populaire personages, Berlin, krijgt namelijk zijn eigen spin-off op Netflix.

De makers van ‘La casa de papel’ kondigden de nieuwe show, ‘Berlin’, aan tijdens het wereldwijde fan-evenement waarop de finale-aflevering van seizoen 5 van de serie in première ging. Veel details weten we nog niet over de spin-off, maar de kans is wel groot dat de Spaanse acteur Pedro Alonso opnieuw in de huid van Berlin kruipt.

Berlin is de undercovernaam van Andrés de Fonollosa, een man die even hard een charmeur als een sociopaat is. Hij is de oudere broer van Sergio, die we beter kennen als The Professor, gespeeld door acteur Alvaro Morte. Berlin is de tweede-in-bevel tijdens de overval op de Koninklijke Munt van Spanje en kan dus serieus wat druk uitvoeren op zijn mede-overvallers.

© Netflix

Het wordt nog even wachten op de spin-off, die voor 2023 gepland staat. Maar in de tussentijd kan je vanaf 3 december (morgen dus!) vol spanning kijken naar de laatste afleveringen van het vijfde seizoen van ‘La Casa de Papel’ op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '