Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pathé/Netflix

Van het nieuwe seizoen van 'Emily in Paris' over 'Eiffel' tot de kerstfilm 'De Familie Claus 3'.

OVERZICHT: 25 titels op Netflix, Disney+, Prime Video en Streamz(+) waarmee je het in december gezellig maakt

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De dagen worden langer, donkerder en kouder en dat klinkt dus als het perfecte excuus om extra veel binnen te blijven deze maand! Schrik voor verveling? Niet dankzij Netflix, Disney+, Prime Video en Streamz(+). Deze titels wil je zeker streamen in december.

Firefly Lane: seizoen 2 deel 1

Voor Kate en Tully is geen obstakel te groot als het aankomt op hun levenslange vriendschap. Of wel? Kan één fout hen toch voor altijd uit elkaar halen? We ontdekken in het nieuwe seizoen van ‘Firefly Lane’ wat voor een drift heeft gezorgd tussen de beste vriendinnen.

Vanaf 2 december op Netflix.

trailer

Scrooge: A Christmas Carol

Op een koude kerstavond heeft de egoïstische Ebenezer Scrooge nog één kans om zijn verleden onder ogen te zien en de toekomst te veranderen voor het te laat is.

Vanaf 2 december op Netflix.

trailer

Lady Chatterley’s Lover

Steamy romance in een kostuumdramajasje, dat is ‘Lady Chatterly’s Lover’. Wanneer Connie met heer Clifford Chatterly trouwt, neemt ze de titel van dame Chatterly aan en krijgt ze een leven vol rijkdom en privileges. Maar wanneer Clifford van de Eerste Wereldoorlog terugkeert, kan hij niet meer lopen en wordt haar luxueuze leven een gevangenis. Wanneer ze Oliver Mellors, de jachtopzichter van het Chatterly-landgoed, ontmoet en voor hem valt, krijgen ze een affaire die haar sensualiteit en seksualiteit ontketent.

Vanaf 2 december op Netflix.

trailer

Your Christmas Or Mine?

Hayley komt terecht in Gloucester en ontdekt dat er geen Kerstmis in dat huishouden gevierd wordt. Ondertussen reist James naar Macclesfield en wordt daar ondergedompeld in de kerstsfeer. Het hele land komt vast te staan door de sneeuw en dus moeten ze noodgedwongen Kerstmis apart vieren, maar dan niet bij hun eigen familie, maar bij die van elkaar... Zo komen ze erachter dat er nog heel veel is dat ze niet van elkaar weten.

Vanaf 2 december op Prime Video.

trailer

Gossip Girl: seizoen 2

In het tweede seizoen krijgen we nog meer plannetjes. Nog meer schandalen. En nog meer geheimen. Aki en Audrey willen hun nieuwe overeenkomst met Max geheim houden, Julien heeft een frisse start en begint iets met een getrouwde man. Ondertussen doet Monet er alles aan om haar van de troon te stoten.

​​Vanaf 2 december wekelijks op Streamz.

trailer

His Dark Materials: seizoen 3

Het avontuur van Lyra en Will gaat verder in het derde seizoen. Will is de drager van het mes en heeft dit seizoen dus een zware taak te vervullen: de Autoriteit vernietigen. Het lot van vele werelden hangt van hem af. Intussen zal Lyra opnieuw uit de klauwen van haar moeder moeten zien te ontsnappen.

​Vanaf 6 december op Streamz.

trailer

Too Hot to Handle: seizoen 4

Tien nieuwe knappe singles nemen hun intrek in de villa in de hoop om ware liefde te vinden, maar er is één voorwaarde: ze moeten lust kunnen weerstaan en hun drang naar kussen en seks onderdrukken om te winnen.

Vanaf 7 december episode 1 tot 5 en vanaf 14 december episode 6 tot 10 op Netflix.

Teaser

De Familie Claus 3

De familie Claus gaat op vakantie! Ze gaan met z’n zessen op skireis, en dat tijdens de drukste periode van het jaar, namelijk Kerstmis. Mama wil de familie wat dichter bij elkaar brengen. Dus moeten opa en Jules stiekem vanuit het hotel opereren. Noor mist haar drukbezette grote broer, dus volgt ze hem overal, openlijk én stiekem. En dan vindt Noor de sneeuwbol en komt ze zo in de geheime kerstwereld terecht... Als dat maar goed komt.

Vanaf 7 december op Netflix.

trailer

Something from Tiffany’s

Rachel en Gary zijn gelukkig samen, maar nog niet klaar om te trouwen. Ethan en Vanessa vormen het perfecte plaatje en staan ​​op het punt de volgende stap te zetten in hun relatie. Maar wanneer Gary en Ethans geschenken per ongeluk verwisseld geraken bij juwelier Tiffany & Co, veroorzaakt dat een reeks wendingen en onverwachte ontdekkingen die het viertal naar hun ware lot leiden. Want liefde zit – net als het leven – vol verrassingen.

Vanaf 9 december op Netflix.

trailer

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Guillermo Del Toro, die verantwoordelijk is voor meesterwerken als ‘The Shape of Water’ en ‘Pan’s Labyrinth’, mag het klassieke verhaal van Carlo Collodi opnieuw uitvinden. ‘Pinocchio’ gaat over de houten marionet die op magische wijze tot leven wordt gewekt om de rouwende houtsnijder Gepetto troost te bieden. We volgen de avonturen van een ondeugende en soms ongehoorzame Pinocchio tijdens zijn zoektocht naar zijn plek in de wereld.

Vanaf 9 december op Netflix.

trailer

Firestarter

De jonge Charlie McGee probeert erachter te komen hoe ze op mysterieuze wijze de krachten heeft verworven om objecten met haar geest in vuur en vlam te kunnen zetten. Een schimmige overheidsorganisatie, genaamd The Shop, weet Charlie te traceren en probeert haar gevangen te nemen om te bestuderen en als wapen te gebruiken. Samen met haar vader gaat ze op de vlucht en proberen ze om uit handen te blijven van deze organisatie.

​Vanaf 14 december op Streamz+.

trailer

Paraíso: seizoen 2

Op het einde van de zomer van 1992 verdwijnen drie vijftienjarige meisjes Sandra, Eva en Malena spoorloos na een avondje in een nachtclub. Javi, Sandra’s jongere broer, neemt het heft in eigen handen met behulp van zijn vrienden. Ze ontdekken iets dat niet van deze wereld is.

​Vanaf 14 december op Streamz.

trailer

Eiffel

Na een succesvolle samenwerking met Frédéric Auguste Bartholdi voor het Vrijheidsbeeld gaat ingenieur Gustave Eiffel nu op zoek naar inspiratie voor de bouw van een monument op het Franse vasteland. Intussen loopt hij opnieuw Adrienne tegen het lijf, een mysterieuze vrouw uit zijn verleden, en beginnen ze een passionele relatie.

Vanaf 14 december op Streamz+.

trailer

American Horror Story: NYC: seizoen 11

Het aantal mysterieuze sterfgevallen en verdwijningen in de stad neemt toe. Ondertussen doet een dokter een angstaanjagende ontdekking en wordt een lokale verslaggever het nieuws van morgen.

Gaat op 14 december met een dubbele aflevering van start op Disney+.

Teaser

National Treasure: Edge of History

Het leven van Jess Valenzuela wordt op z’n kop gezet wanneer een vreemde haar een aanwijzing geeft voor een eeuwenoude schat die misschien wel iets te maken heeft met haar overleden vader. Ze is goed in het oplossen van puzzels, dus gaan zij en haar vrienden aan de slag met de aanwijzingen.

Gaat op 14 december met een dubbele aflevering van start op Disney+.

trailer

BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths

Een veelgeprezen journalist en documentairemaker gaan op reis om zich te verzoenen met het verleden, het heden en zijn Mexicaanse identiteit.

Vanaf 16 december op Netflix.

trailer

The Recruit

Advocaat, Owen Hendricks, die net is begonnen bij de CIA raakt verstrikt in een gevaarlijke internationale machtspolitiek wanneer een voormalige bron dreigt de aard van haar langdurige relatie met het agentschap bloot te leggen, tenzij ze haar vrijpleiten van een ernstig misdrijf. Het is aan Owen om de situatie onder controle te krijgen.

Vanaf 16 december op Netflix.

trailer

Emily in Paris: seizoen 3

Een jaar nadat Emily naar Parijs is verhuisd voor haar droomjob, komt ze op een kruispunt te staan, zowel op carrière- als liefdesvlak. Ze wordt verplicht om eindelijk te kiezen waar haar toekomst ligt. Bij Sylvie of Madeline en bij Gabriel of Alfie?

Vanaf 21 december op Netflix.

trailer

Jack Ryan: seizoen 3

Jack Ryan werkt als CIA-agent in Rome, waar hij getipt wordt dat het Sokol-project, een geheim plan om het Sovjetrijk te herstellen, na meer dan vijftig jaar opnieuw wordt opgestart. Hij begint aan een missie om die inlichtingen te bevestigen, maar het gaat al snel fout en hij raakt betrokken bij een groter complot waardoor hij moet vluchten van zijn eigen regering.

Vanaf 21 december op Prime Video.

trailer

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Rechercheur Benoit Blanc reist naar Griekenland om de lagen van een mysterie met een nieuwe cast van kleurrijke verdachten te ontrafelen.

Vanaf 23 december op Netflix.

TRAILER

Roald Dahl’s Matilda The Musical

Dit is een muzikale hervertelling van het klassieke verhaal van Roald Dahl’s ‘Matilda’.

Vanaf 25 december op Netflix.

trailer

The Witcher: Blood Origin

Meer dan duizend jaar voor de wereld van ‘The Witcher’ verenigen zeven verschoppelingen in de elfenwereld zich in een bloedige zoektocht tegen een onstuitbare macht.

Vanaf 25 december op Netflix.

teaser

The Circle: seizoen 5

Acht nieuwe spelers stellen in het vijfde seizoen van ‘The Circle’ opnieuw afzonderlijke profielen op om catfishes op te sporen, vriendschappen te sluiten en het meeste uit tweede kansen te halen.

Vanaf 28 december op Netflix.

Amsterdam

‘Amsterdam’ is een combinatie tussen feiten en fictie en vertelt het verhaal van drie goede vrienden die zich in het middelpunt bevinden van een van de meest schokkende en geheime complotten in de Amerikaanse geschiedenis.

Vanaf 28 december op Disney+.

trailer

White Noise

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Don DeLillo. Het leven van universiteitsprofessor Jack Gladney en zijn gezin komt op z’n kop te staan wanneer een nabijgelegen chemisch lek ‘The Airborne Toxic Event’ veroorzaakt. Daardoor komt een schadelijke zwarte wolk boven de regio vrij die de familie Gladney dwingt te evacueren.

Vanaf 30 december op Netflix.

trailer

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '