Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Walt Disney/Netflix/The Seachers

Van de nieuwe 'Avatar' tot 'White Noise' met Adam Driver.

OVERZICHT: voor deze 6 films ga je deze maand graag naar de cinema

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

2022 loopt op z’n einde en het bioscoopoverzicht voor de laatste maand van het jaar is iets minder goedgevuld. Toch zijn er enkele films waarvoor je in december met plezier een ticketje koopt. Van de nieuwe ‘Avatar’ tot ‘White Noise’ met Adam Driver: hiervoor ga je deze maand naar de cinema.

White Noise

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Don DeLillo. Het leven van universiteitsprofessor Jack Gladney en zijn gezin komt op z’n kop te staan wanneer een nabijgelegen chemisch lek ‘The Airborne Toxic Event’ veroorzaakt. Daardoor komt een schadelijke zwarte wolk boven de regio vrij die de familie Gladney dwingt te evacueren.

Vanaf 7 december.

trailer

Avatar: The Way of Water

Meer dan een decennium na de gebeurtenissen van de eerste film keren we terug naar Pandora en vertelt de sequel het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen volgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven, en de tragedies die ze doorstaan.

Vanaf 14 december.

trailer

De Buurtpolitie: De Perfecte Overval

De commissaris bereidt een spectaculaire teambuilding voor: het korps moet een in scène gezette bankoverval plegen. Zo leren ze denken als criminelen, moeten ze samenwerken, én hebben ze plezier. Maar wanneer ze om de tuin geleid worden door een malafide coach, pleegt het korps zonder het te weten een échte overval.

Vanaf 14 december.

trailer

I Wanna Dance With Somebody

In ‘I Wanna Dance With Somebody’ ontdekken we het verhaal van wereldster Whitney Houston.

Vanaf 21 december.

trailer

Devotion

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Adam Makos. Devotion speelt zich af in 1950, tijdens de Koreaanse Oorlog. Marineofficieer Tom Hudner en eerste Afro-Amerikaanse piloot bij de Amerikaanse marine Jesse Brown worden geselecteerd voor een prestigieuze eenheid van de marine. Tijdens de zware militaire opleiding groeit er een hechte vriendschap tussen de twee die op de proef wordt gesteld wanneer één van hen op vijandelijk gebied wordt neergeschoten.

Vanaf 21 december.

trailer

Living

De rechtlijnige maar eenzame kantoorbureaucraat Mr. Williams rouwt al een tijdje om de dood van zijn echtgenote. Wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, herontdekt hij zijn levenskracht.

Vanaf 28 december.

trailer

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '