Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

In het echte leven geven ze duidelijk wél toe aan hun gevoelens voor elkaar.

CUTE: deze twee ‘You’-acteurs zouden aan het daten zijn

Jolien Meremans

Hoewel de set van ‘You’ hoogstwaarschijnlijk niet de meest romantische plek is om een lief op te scharrelen, hebben twee hoofdrolspelers uit het derde seizoen van de serie het toch ontzettend naar hun zin samen. Meer zelfs: ze zouden aan het daten zijn!

Opgelet: spoilers!

Het derde seizoen van ‘You’ staat sinds 15 oktober op Netflix en is weer een schot in de roos. Heel wat nieuwe gezichten maakten hun opwachting in de reeks waaronder Tati Gabrielle als Joe’s nieuwste prooi Marienne, Shalita Grant als momfleuncer Sherry, en Dylan Arnold als Theo, de knappe buurjongen van Love en Joe.

Leeftijdsverschil

Zonder al te veel te spoilen: die knappe Theo heeft een boontje voor Love en ook Love is geïnteresseerd in haar buurjongen. Ze besluit uiteindelijk dat ze haar relatie (en het leven van Theo!) niet op het spel wil zetten voor wat onschuldige vlinders in haar buik. Alleen draait dat uiteindelijk – tja, wat had je gedacht – iets anders uit.

In de serie speelt vooral hun leeftijdsverschil hen parten; Love is een pak ouder. Maar in het echte leven zouden Dylan Arnold (27) en Victoria Pedretti (26) wél toegeven aan hun gevoelens voor elkaar. De twee werden door een aantal fans en paparazzi namelijk al een paar keer al datend gespot. De nieuwswebsite Journal bevestigde dat nieuws, máár Dylan en Victoria voorlopig nog niet.

De kans dat we de twee acteurs nog samen aan het werk zullen zien in het vierde seizoen van ‘You’ is helaas bijzonder klein – when you know, you know. Dat zal hoogstwaarschijnlijk draaien rond Joe’s zoektocht naar zijn nieuwste love interest

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '