Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Seizoen 3 staat vanaf morgen op het streamingplatform.

Netflix kondigt nu al vierde seizoen van ‘You’ aan

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Vanaf morgen staat het derde seizoen van ‘You’ op Netflix, en dat belooft spannender dan ooit te worden. Voor wie de serie weer in een mum van tijd zal bingewatchen (wij!) is er goed nieuws: Netflix laat weten dat Joe Goldbergs praktijken nóg een staartje krijgen.

Het is nog geen weekend, maar Netflix geeft ons toch al reden om te feesten. De streamingdienst kondigde op Instagram aan dat er een vierde seizoen van ‘You’ komt. ‘Je hebt seizoen 3 van “You” nog niet eens gezien of seizoen 4 is al bevestigd‘, schrijft het.

Even moordlustig

Of we Joe ook nog in dat seizoen andere slachtoffers zullen zien besluipen is nog koffiedik kijken. Wat we wel al weten, is dat het derde seizoen razend spannend zal zijn. We weten al dat Joe en Love een zoontje, Henry, op de wereld zetten en dat maar liefst dertien (!) nieuwe personages, waaronder Tati Gabrielle (‘The 100’) en Dylan Arnold (‘You), hun intrede zullen maken in de show.  Uit de trailer konden we ook opmaken dat Joe en Love nog steeds even moordlustig zijn. We hebben alleen sterk onze twijfels of ze beiden de seizoenfinale zullen halen...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Netflix dropte gisteren nog een nieuwe video waarin Joe zijn slachtoffers herdenkt. En daarin komt ook Love aan bod. Of de streamingdienst met onze voeten speelt of ook zij binnenkort uit de reeks verdwijnt, valt dus nog even af te wachten.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook wanneer we het vierde seizoen mogen verwachten is nog niet helemaal duidelijk, maar dat dat zal naar alle waarschijnlijkheid wel nog even duren. Op het tweede seizoen moesten we iets meer dan een jaar wachten, op het derde seizoen bijna twee jaar. Wij kijken er hoe dan ook nu al naar uit!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '