Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© justjared.com

Katherine Langford, aka Hannah Baker uit '13 Reasons Why', speelt ook mee in de film.

‘Love, Simon’, de must-see-film van dit jaar, lost een tweede trailer

Het belooft weer een jaar vol fantastische films te worden. Een van de films waar we het meest naar uitkijken is het romantische verhaal van ‘Love, Simon’, over een jongeman die moeite heeft met zijn coming-out. Wat volgt is een hilarisch, life-changing maar toch beangstigend parcours op zoek naar de liefde.


Love, Simon‘ vertelt het verhaal van Simon, een jongeman wiens leven op rolletjes lijkt te lopen. Fantastische ouders, geweldige vrienden en… een onbestaand liefdesleven. Omdat Simon niet kan accepteren dat hij op jongens valt, stort hij zich op vriendschappen met meisjes zonder enige vorm van intimiteit aan te gaan. Tot het moment waarop een andere jongen van zijn school besluit om via een publieke post zijn homoseksualiteit bekend te maken. Anoniem.

Vlinders


Simon vindt dat het hoog tijd is dat hij zelf ook uit de kast komt en verzamelt al zijn moed om de auteur van de post zelf een bericht te sturen. Wat volgt is een liefdesromance 2.0 tussen de twee mannen die elkaars identiteit niet kennen. En zoals dat gaat met romantische films, kan je natuurlijk verwachten dat de twee elkaar op een dag willen ontmoeten en een einde willen maken aan de spanning. Wordt het een grote teleurstelling? Of liefde op het eerste gezicht? Bij ons begint het alvast te kriebelen om terug te gaan in die tijd van middelbareschoolliefdes, de eerste kus en de liefdesverhalen die je hele leven overhoop helpen. Al is het daarop nog even wachten, want ‘Love, Simon’ komt pas op 20 juni in de Belgische zalen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '