Home Lifestyle Film Naar deze 21 films kijken we dit jaar het meest uit

Naar deze 21 films kijken we dit jaar het meest uit

Wie wordt jouw bioscoopdate van dit jaar?

2017 is nog maar net voorbij of er staat alweer een nieuw jaar voor de deur, boordevol leuke films. Van het spannende ‘Fifty Shades Freed’ over de girlpower in ‘Ocean’s 8’ tot het langverwachte vervolg op ‘The Incredibles’. Dit zijn 21 van de films waar wij in 2018 het meest naar uitkijken.
1 / 21
The Greatest Showman
Patser
Wonder Wheel
Jumanji
Fifty Shades Freed
Home Again
A Wrinkle in Time
Midnight Sun
Avengers: Infinity War – Part I
Jurassic World: Fallen Kingdom
Ocean’s 8
Love, Simon
The Incredibles 2
Mamma Mia: Here We Go Again
Robin Hood
First Man
Niet Schieten
Mulan
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
The Grinch
Mary Poppins Returns
The Greatest Showman
The Greatest Showman

3 januari 2018

‘The Greatest Showman’ werpt een blik op het leven van P.T Barnum, een entertainer die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Zo zou hij uiteindelijk het beroemde Ringling Bros. & Barnum & Baily Circus oprichten.

Patser
Patser

24 januari 2018

‘Patser’ vertelt de waanzinnige trip van vier vrienden op ‘t Kiel die ervan dromen om te leven als echte Patsers, namelijk snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in ‘Scarface’. Living the good life met snelle patserbakken, dikke villa’s, veel blingbling en… respect.

Wonder Wheel
Wonder Wheel

31 januari 2018

‘Wonder Wheel’ vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York, in de jaren 50: Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty (Jim Belushi), carrouselbediende en Ginny’s onbehouwen echtgenoot; Mickey (Justin Timberlake), een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina (Juno Temple), de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader.

Jumanji
Jumanji

31 januari 2018

Vier tieners zijn op avontuur in een jungle vol met neushoorns, zwarte mamba’s en een eindeloze verscheidenheid aan valstrikken en puzzels in de jungle. Om terug te keren naar de echte wereld zullen ze dingen op een andere manier moeten bekijken om het spel te verslaan. Om te overleven transformeren ze zichzelf in karakters uit het spel.

Fifty Shades Freed
Fifty Shades Freed

7 februari 2018

Christian Grey en Anastasia Steele zijn net getrouwd en het leven lacht hen toe. Ana’s leven wordt echter bedreigd wanneer haar voormalige baas Jack Hyde wraak zweert. Hij werd immers ontslagen van zijn werk op SIP. Ook Elena laat het echtpaar niet gerust en komt Christian teisteren.

Home Again
Home Again

14 februari 2018

Alice is onlangs gescheiden en besluit samen met haar twee dochters terug te keren naar Los Angeles. Tijdens een avondje uit op haar 40e verjaardag ontmoet ze drie aspirant filmmakers die op zoek zijn naar een plek om te verblijven. Alice gaat ermee akkoord om de jongens tijdelijk in haar gastenverblijf te laten wonen. De regeling blijkt echter anders uit te pakken als haar ex-man plots weer opduikt.

A Wrinkle in Time
A Wrinkle in Time

28 maart 2018

‘A Wrinkle in Time’ vertelt het verhaal van Meg Murry die samen met broertje Charles Wallace en haar vriend Calvin O’Keefe een groots avontuur onderneemt, nadat Meg’s vader (een wetenschapper) plotseling verdwijnt. Het trio wordt naar de ruimte gestuurd om hem te vinden.

Midnight Sun
Midnight Sun

25 april 2018

‘Midnight Sun’ vertelt het verhaal van de 17-jarige Katie, die sinds haar jeugd enkel tussen de muren van haar huis leeft door een zeldzame ziekte. Zelfs het kleinste straaltje zon zou dodelijk kunnen zijn. Het lot grijpt in wanneer ze Charlie ontmoet en ze aan een zomerse romance beginnen.

Avengers: Infinity War – Part I
Avengers: Infinity War – Part I

25 april 2018

Vier jaar na de gebeurtenissen uit ‘Guardians of the Galaxy Vol. 2’ slaan Peter Quill en consorten de handen in elkaar om samen met de Avengers een nieuw gevaar tegen te gaan. Een gevaar in de gedaante van de gestoorde titaan Thanos die alle zes Infinity Stones, artefacten met onvoorstelbare krachten, wil verzamelen voor een gauntlet. Deze zullen hem toestaan overal zijn wil op te leggen. Het lot van de aarde en van het bestaan zelf is nog nooit zo onzeker geweest.

Jurassic World: Fallen Kingdom
Jurassic World: Fallen Kingdom

6 juni 2018

‘Fallen Kingdom’ volgt Owen en Claire die enkele jaren na de gebeurtenissen van ‘Jurassic World’ terugkeren naar Isla Nublar. Een vulkaan op het eiland dreigt uit te barsten en vormt een gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. Owen en Claire zijn de aangewezen personen om er voor te zorgen dat de dinosaurussen niet uitsterven en proberen met Claires organisatie, de ‘Dinosaur Protection Group’ de overgebleven dino’s te evacueren van het eiland.

Ocean’s 8
Ocean’s 8

13 juni 2018

‘Ocean’s Eight’ volgt het leven van Danny Ocean’s criminele zuster (Sandra Bullock). Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand (Cate Blanchett) probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen.

Love, Simon
Love, Simon

20 juni 2018

In de ‘Love, Simon’ worstelt een homoseksuele jongen met zijn coming-out tijdens het laatste jaar van het middelbaar.

The Incredibles 2
The Incredibles 2

27 juni 2018

Bob Parr (Mr. Incredible) moet voor Jack-Jack zorgen terwijl Helen (Elastigirl) de wereld aan het redden is.

Mamma Mia: Here We Go Again
Mamma Mia: Here We Go Again

18 juli 2018

In ‘Mamma Mia! Here We Go Again’ worden we ondergedompeld in de avonturen van de jonge Donna (gespeeld door Meryl Streep). We ontdekken in detail hoe de moeder van Sophie (Amanda Seyfried) drie mannen ontmoette die mogelijk de vader zouden kunnen zijn van de knappe blondine…

Robin Hood
Robin Hood

26 september 2018

Een stevige variant op het klassieke verhaal van ‘Robin Hood’.

First Man
First Man

17 oktober 2018

‘First Man’ vertelt het verhaal van astronaut Neil Armstrong (Ryan Gosling!) en de ruimtemissie die van hem de eerste man op de maan maakte.

Niet Schieten
Niet Schieten

24 oktober 2018

Bij de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de 9-jarige David Van de Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. De grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en hebben de loodzware opdracht om ondanks het grote verlies en verdriet, en vele onbeantwoorde vragen, hun kleinzoon een toekomst te bieden…

Mulan
Mulan

31 oktober 2018

De live-action van Disneys ‘Mulan’.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

14 november 2018

Het langverwachte vervolg op ‘Fantastic Beats and Where to Find Them’.

The Grinch
The Grinch

28 november 2018

De animatiefilm van kerstklassieker ‘Dr. Suess’ How The Grinch Stole Christmas’.

Mary Poppins Returns
Mary Poppins Returns

26 december 2018

De live-action van Disneyklassieker ‘Mary Poppins’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.