Home Lifestyle Film ZIEN: de 5 must-see-films die in januari in de bioscoop komen

ZIEN: de 5 must-see-films die in januari in de bioscoop komen

Wij kunnen niet kiezen!

Het is nog een week kerstvakantie, dus het uitgelezen moment om nog eens een bezoekje aan de cinema te plannen. Geen idee welke films je deze maand zeker moet zien? Wij lijsten met plezier de 5 nieuwe must sees van januari op. Popcorn in de aanslag? Kijken maar!

1 / 5
Molly’s Game
The Greatest Showman
Patser
Wonder Wheel
Jumanji: Welcome to the jungle
Molly’s Game
Molly’s Game

Verwacht op: 03/01/2018. Genre: biografie, drama. Met: Idris Elba, Jessica Chastain.

Wanneer voormalig professioneel skiester Molly Bloom gedwongen wordt te stoppen met sporten, rolt ze de mysterieuze gokwereld in. In deze wereld, waar geld en macht de hoofdrol spelen, organiseert Molly door slim ondernemen in no time haar eigen games, waarbij Hollywoodsterren, beruchte CEO’s en advocaten aanschuiven. Haar gelukkige hand, beruchte Viper Room en de miljoenen die over haar tafel gaan, leveren haar de titel ‘the poker princess’ op. Dan verspeelt een zakenman 4 miljoen bedrijfsgeld aan haar tafel en komen met Molly’s getuigenis ook de details over haar pokerwedstrijden op straat te liggen.

Bekijk de trailer.

The Greatest Showman
The Greatest Showman

Verwacht op: 03/01/2018. Genre: biografie, musical, drama. Met: Zac Efron, Michelle Williams, Hugh Jackman.

‘The Greatest Showman’ werpt een blik op het leven van P.T Barnum, een entertainer die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Zo zou hij uiteindelijk het beroemde Ringling Bros. & Barnum & Baily Circus oprichten.

Bekijk de trailer.

Patser
Patser

Verwacht op: 24/01/2018. Genre: politie. Met: Matteo Simoni, Nora Gharib.

‘Patser’ vertelt de waanzinnige trip van vier vrienden op ‘t Kiel die ervan dromen om te leven als echte Patsers, namelijk snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in ‘Scarface’. Living the good life met snelle patserbakken, dikke villa’s, veel blingbling en… respect.

Bekijk de trailer.

Wonder Wheel
Wonder Wheel

Verwacht op: 31/01/2018. Genre: drama. Met: Kate Winslet, Justin Timberlake.

‘Wonder Wheel’ vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York, in de jaren 50: Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty (Jim Belushi), carrouselbediende en Ginny’s onbehouwen echtgenoot; Mickey (Justin Timberlake), een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina (Juno Temple), de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader.

Bekijk de trailer.

Jumanji: Welcome to the jungle
Jumanji: Welcome to the jungle

Verwacht op: 31/01/2018. Genre: familie, fantasy, avontuur. Met: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart.

Vier tieners zijn op avontuur in een jungle vol met neushoorns, zwarte mamba’s en een eindeloze verscheidenheid aan valstrikken en puzzels in de jungle. Om terug te keren naar de echte wereld zullen ze dingen op een andere manier moeten bekijken om het spel te verslaan. Om te overleven transformeren ze zichzelf in karakters uit het spel.

Bekijk de trailer.

Bron: Cinenews

Lees ook: