Home Lifestyle Film ‘The Nutcracker and the Four Realms’ is nu al onze favoriete Disneyfilm...

‘The Nutcracker and the Four Realms’ is nu al onze favoriete Disneyfilm van 2018

Wie een goed geheugen heeft, herkent Mackenzie Foy van haar rol als Renesmee uit 'Twilight'.

Disney
YouTube: Disney Movie Trailers

Kerstmis is just around the corner, maar bij Disney doen ze ons al uitkijken naar de eindejaarsperiode van 2018. Ze hebben namelijk net een eerste sneak peek van ‘The Nutcracker and the Four Realms’ vrijgegeven en die ziet er werkelijk betoverend uit.

De Disneyfilm is gebaseerd op ‘The Nutcracker and the Mouse King’ van E.T.A. Hoffman en krijgt in 2018 een live action-remake. Het uiteindelijke resultaat zal gebaseerd zijn op het iconische verhaal, maar bij Disney beloven ze ons dat de film een unieke en uitzonderlijke ervaring zal worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Mackenzie Foy speelt de rol van Clara, een jonge vrouw die op zoek is naar een sleutel. Hiermee wil ze een doos openen die een cadeau bevat van haar overleden moeder. Op het kerstfeestje van haar oom (gespeeld door Morgan Freeman) komt het meisje in een parallel universum terecht. Vervolgens vertrekt ze op avontuur en moet ze niet alleen de felbegeerde sleutel vinden, maar ook de balans in de rest van de wereld herstellen.

The Nutcracker and the Four Realms’ speelt vanaf november 2018 in de zalen.

Bekijk ook: