Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

De nieuwe bombshells drukken hun stempel in de villa.

Opvallend nieuw stelletje tijdens herkoppeling in ‘Love Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De spanning was gisterenavond om te snijden in de villa van ‘Love Island’, want er gebeurde een tweede herkoppeling. Nieuwe bombshells Yousri en Sayed mochten als eerste kiezen,tot grote vrees van Merijn en Jules.

De laatste entree deed de monden van alle islanders openvallen. Niet één, maar twee bombshells – een identieke tweeling – liepen de villa binnen. Yousri en Sayed werden hartelijk ontvangen, maar de sfeer veranderde lichtjes toen duidelijk werd dat de Nederlanders hun pijlen richten op Amandine en Sunita die al in een koppel zitten met Jules en Merijn. Vooral die laatste had het heel lastig, want hij ziet echt een toekomst met Sunita.

Groen lachen

Terwijl zowel Sunita als Merijn aan Yousri duidelijk maakten dat die eerste niet openstaat voor deze nieuwe connectie, wilde hij toch niet luisteren. Tijdens de uitdaging, waarbij ze als stoere brandweermannen hun meisjes moesten redden, pikte hij er toch Sunita uit. Merijn lachte groen, en Sunita vond het vooral wat ongemakkelijk.

Wanneer er ’s avonds een nieuwe herkoppeling plaatsvond, gierden de zenuwen dan ook door alle lijven. ‘Ik hoop dat dit niet het einde is van het avontuur van Sunita en mij’, aldus een nerveuze Merijn. De vrouwen vreesden alleszins voor het ergste. ‘Yousri is een boefje’, zei Tene. De tweeling mocht als eerste kiezen omdat ze nieuw in de villa zijn, en daarna was het de beurt aan de dames. Sayed ging als eerste. Hij koos in tegenstelling tot wat velen dachten en tot grote opluchting van Jules, niet voor Amandine. ‘De dame waarmee ik een koppel wil vormen omdat ik denk dat er potentieel inzit en omdat ik haar graag beter wil leren kennen, is Manon’, aldus Sayed.

Manon zelf weet niet of er een rooskleurige toekomst voor hun twee is weggelegd. ‘We zullen zien’, aldus de blondine. Dan is het tijd aan Yousri om te kiezen. ‘De dame waarmee ik een koppel wil vormen, is de dame die me de afgelopen dagen een goede indruk heeft gegeven in de villa. Ik heb al een aantal goede gesprekken met haar gehad en ik ben benieuwd of ik haar beter kan leren kennen.‘ Deze uitleg past natuurlijk perfect bij Sunita, maar of hij het wel degelijk aandurfde haar te kiezen, dat zie je pas vanavond 23 juli. In de preview lijkt het erop dat de dames hem een lesje willen leren met een slagroomtaart, dus dat belooft niet veel goeds...

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '