Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

'Ik word hier helemaal gek in dit huis', aldus Jotti en 'Wtf gebeurt er hier?!', vloekt Jules.

Nieuwe entree doet álle monden openvallen in de villa van ‘Love Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De koppeltjes in ‘Love Island’ beginnen meer en meer aan elkaar te hangen, maar dat wil niet zeggen dat de bombshells daar geen stokje kunnen voor steken. Gisterenavond blies een nieuwe entree alleszins werkelijke elke islander van zijn/haar sokken!

‘Ik heb een berichtje’ betekent meestal niet veel goeds in ‘Love Island’. Dit keer zat Merijn met de poepers, want zijn vriendin Sunita werd door de nieuwe bombshell uitgekozen om op date te gaan buiten de villa. ‘Dit is niet het beste gevoel dat ik ooit heb gehad’, aldus Merijn. Iedereen vond het zielig voor hem. ‘Ik denk dat hij al lichtjes verliefd is aan het worden’, aldus Fé.

Grote verrassing

Als kijker krijg je direct te zien dat het niet over één, maar twee (!) bombshells gaat: de identieke tweeling Yousri en Sayed (23). Voor Sunita blijft dit nog een grote verrassing. Zij maakt eerst nietsvermoedend kennis met de ene helft: Yousri. Halfweg de date wisselen de broertjes van hemdje én van plaats, en gaat het afspraakje gewoon verder terwijl Sunita niks doorheeft!

Ondertussen zingt (of kweelt) Merijn in de villa een paar emotionele nummers, en bewijst ie opnieuw waarom hij onze favoriete islander is. Eenmaal terug in de villa stelt Sunita Merijn gerust: ‘Hele leuke jongen, maar hij is niet mijn type, dus maak je geen zorgen’. Daarna wandelt Yousri binnen en krijgt ie een warm welkom.

Helemaal gek

Terwijl ze aan het babbelen zijn, valt plots tot grote verbazing van iedereen ook Sayed binnen. ‘Ik word hier helemaal gek in dit huis’, aldus Jotti. ‘Wtf gebeurt er hier?!’, vloekt Jules. ‘Ik had het totaal niet verwacht’, zegt Tene. Wanneer de tweeling verklapt dat Sunita met hen allebei op date ging, wordt de villa helemaal gek! ‘Ik snapte er helemaal niks van’, aldus een gechoqueerde Sunita.

Merijn en Jules zitten op hete kolen, want de nieuwkomers mogen tijdens de komede herkoppeling als eerste kiezen en zij hebben hun pijlen gericht op Sunita en Amandine. Benieuwd wat dat gaat geven én hoe we deze twee in godsnaam uit elkaar gaan houden?!

‘Love Island’ zie je elke weekavond op Streamz.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '