Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Opnieuw een onverwachte wending.

Deze kandidaat moet de villa verlaten in ‘Love Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Tijdens de herkoppeling haalden de nieuwe bombshells tweede bestaande koppels uit elkaar. Sayed koos Manon en Yousri ging dan weer voor Jotti. De vrouwen mochten daarna hun partner kiezen waardoor één islander de villa moest verlaten.

De tweeling zorgde voor heel wat commotie, vooral bij Jules en Merijn, wanneer ze binnenwandelden. Dat had alles te maken met de vrouwen waarop ze hun pijlen initieel richtten: Amandine en Sunita. Tijdens de herkoppeling kozen ze allebei heel verrassend toch voor iemand anders: Manon en Jotti. Die vormden een stelletje met Marvin en Rick waardoor die twee in de gevarenzone terechtkwamen.

Stroeve connectie

De vrouwen mochten tijdens de herkoppeling hun ideale match kiezen en voor sommigen was dat reeds heel vanzelfsprekend. Zo pikte Fé er Lennert uit, Amandine ging voor Jules en Sunita koos Merijn. Mara mocht voor de eerste keer kiezen en zij wilde Marvin beter leren kennen. De laatste twee mannen die overschoten waren Rick en Gideon, en Tene mocht nog kiezen. Zij zat de hele tijd in de villa in een koppel met die laatste, maar dat verliep enorm stroef. Het is zelfs zo erg dat Gideon geen opdrachten meer wil doen met haar.

De kijkers waren dan ook vrij zeker dat hij zijn koffers zou mogen pakken. Maar op ‘Love Island’ zijn er geen zekerheden, behalve dat Merijn de clown uithangt. Tene koos tóch voor Gideon omdat ze hoopt dat zij allebei nog de liefde zullen vinden in de villa. ‘Ik hoop dat iemand voor ons binnenkomt die beter bij hem en mij past’, aldus een emotionele Tene. Dat betekende exit voor Rick.

‘Het waren vier fantastische dagen’, aldus Rick die toegeeft toch wat teleurgesteld te zijn. ‘Ik had het supergoed naar m’n zin met iedereen. Ik heb niet gevonden waarvoor ik kwam. Maar ik neem niemand wat kwalijk.’ Tene voelde zich slecht dat ze zo’n lastige keuze moest maken, maar ze blijft volledig achter haar beslissing staan. Gideon twijfelde even of hij de villa toch nog zou verlaten, maar koos ervoor om te blijven.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '