Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

'Het kan zijn dat iemand door mijn gevoel gekwetst wordt, en dat vind ik heel moeilijk.'

Casa Amor zorgt voor eerste barsten bij koppels tijdens nieuwe herkoppeling in ‘Love Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Zowel de mannen in Casa Amor als de vrouwen in de villa van ‘Love Island’ kregen bezoek van vijf All Stars bombshells. Ze kregen de tijd om elkaar enkele dagen beter te leren kennen, en zaterdag brak het spannende moment aan: de herkoppeling. Welke koppels bleven samen en wie koos toch voor een bombshell?

We vielen haast uit onze zetel toen we zagen dat de nieuwe vrijgezellen allemaal oude bekenden waren uit de vorige seizoenen van ‘Love Island’. Het was meteen duidelijk dat deze Casa Amor All Stars de boel flink op stelten zouden zetten, en de herkoppeling van afgelopen zaterdag is daar het beste bewijs van. De spanning was te snijden én helaas zagen we ook de eerste barsten in de koppels.

Gevoel volgen

Drie koppels mochten hun keuze al bekendmaken. Marvin zwichtte voor de charmes van Lio, waardoor Mara die wél trouw bleef aan hem opnieuw single is en dus in de gevarenzone zit. Mara gaf toe dat ze wel wat haar twijfels had, maar dat ze Marvin toch miste. ‘Ik ga toch echt naar mijn gevoel luisteren’, aldus Mara. ‘Het waren lastige dagen’, aldus Marvin. ‘Ik vind je oprecht een keitoffe dame, maar ik moet eerlijk zijn tegenover mezelf. Als ik naar Lio kijk, word ik een beetje zenuwachtig en ik moet opletten dat ik niet de hele tijd rond haar nek hang. Dat heb ik nog niet veel meegemaakt in m’n leven en daarom sta ik honderd procent achter mijn keuze.’

Lennert bewijst dat hij volledig voor Fé wil gaan en keerde solo terug uit Casa Amor. Tot grote blijdschap van die laatste, want ook zij heeft enkel oog voor Lennert. Van de innige omhelzing die volgde tussen beiden, werden we eerlijk gezegd allemaal een beetje emotioneel. Lennert vertelde dat hij zich wel degelijk openstelde in Casa Amor, maar dat niemand kon tippen aan Fé. Smelt!

Gevoelens gekwetst

Dan was het aan Merijn en Sunita, die toch wel een sterk stelletje vormen. Merijn had een goede klik met Imen en Sunita met Mert, maar is dat genoeg om hun bestaande connectie ‘op te blazen’. ‘Ik voelde me anders als gehoopt’, aldus Sunita. ‘Als ik iemand heel leuk vind, dan mis ik die heel erg. Maar dat had ik niet echt.’ Ze nam dan ook de beslissing om te herkoppelen met Mert. ‘Ik vind het heel leuk dat ik terug in de villa ben’, aldus die laatste. ‘Het kan zijn dat iemand door mijn gevoel gekwetst wordt, en dat vind ik heel moeilijk’, besluit Sunita.

Ook Amandine die met Jules een koppel vormt en Jotti die samen is met Yousri, moeten hun keuze nog bekendmaken. Dat laatste koppel gaf eerder al aan geen romantische klik te voelen, maar Amandine en Jules groeiden wel naar elkaar toe. Al heeft die laatste een klik met Lisa in Casa Amor... Benieuwd wat dat geeft? Dat zie je vanavond in een nieuwe aflevering van ‘Love Island’ op Streamz.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '