Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ik zie het niet meer zitten, het is me te veel aan het worden', aldus een uitgeputte Mariam.

PREVIEW: kleine oogjes en een hulpactie in ‘Vakantiehuis For Life’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De laatste loodjes wegen het zwaarst, wordt weleens gezegd. Maar in ‘Vakantiehuis For Life’ krijgen de duo’s het nu al moeilijk. In een preview voor de komende aflevering is namelijk te zien hoe de verbouwingen hun tol eisen, maar gelukkig zit de sfeer er wel nog steeds goed in.

De werken in Durbuy gaan goed vooruit. De duo’s uit ‘Vakantiehuis For Life’ zijn intussen al halfweg de verbouwingen, en hun chalets beginnen er stilaan uit te zien als echte optrekjes. Maar niet voor niets, want Anke en Sophie, Dylan en Glenn, Lobke en Mats, Mariam en Asma en Junior en Laura hebben enkele korte nachten achter de rug. De chalets worden in de volgende aflevering namelijk gekeurd door jurylid en werfleider Johny, die bekendstaat om zijn streng oog voor detail. ‘Ik ga letten op orde, netheid en planning en ook of alles volgens de regels van de kunst gemaakt is’, aldus de werfleider.

Orde en organisatie

De vijf duo’s zetten daarom alles op alles om goede punten te scoren bij Johny, met kleine oogjes tot gevolg. ‘Het is vermoeiend, er zijn geen rustdagen en ik heb geen tijdsbesef meer. Zelfs ‘s nachts droom ik over wat er nog moet gebeuren‘, aldus een gestreste Mats. Ook Junior en Laura hebben zenuwen, want bij hen komt niet enkel Johny, maar ook hun ouders, die in de bouw zitten, op bezoek. Dylan en Glenn zijn dan weer wel klaar om hun chalet te tonen. ‘We hebben onze werkbroek en schoenen eigenlijk altijd aan en hebben alles al opgeruimd’, klinkt het.

Vakantiehuis For Life
© VTM

Anke en Sophie denken dan weer tactisch na over Johny’s bezoek. ‘We moeten zorgen dat het hier super proper is en dat er heel veel structuur is zodat we goed scoren op orde en organisatie. En dan is het misschien minder erg dat bepaalde dingen nog niet tot in de puntjes zijn afgewerkt.’ Ook bij zussen Mariam en Asma is er nog wat werk aan de winkel. ‘We hebben drie nachten doorgewerkt en we staan nog achter. Ik zie het niet meer zitten, het is me te veel aan het worden‘, vertelt een uitgeputte Mariam.

Het valt ook de andere duo’s op dat Mariam en Asma met de handen in het haar zitten, en daarom besluiten ze met z’n allen om een hulpactie op poten te zetten en samen de handen uit de mouwen te steken. ‘We willen jullie een boost geven om er toch voor te blijven gaan’, aldus een enthousiaste Dylan. Wat een teamwork!

Na Johny’s bezoek krijgen de duo’s opnieuw punten, wat een nieuwe tussenstand oplevert. Welk duo steeds dichter bij de overwinning komt, ontdek je maandag om 20u25 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '