Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Deze Casa Amor All Stars krijgen zo een tweede kans om de liefde te vinden.

Nog 8 (!) oude bekenden komen ‘Love Island’-villa op stelten zetten

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Streamz maakte eerder vandaag al bekend dat twee oude bekenden de nieuwe bombshells zijn in ‘Love Island’, namelijk Raphaëlla en Mert. In de aflevering van deze avond ontdekte je dat de overige 8 vrijgezellen óók ex-deelnemers zijn. Om je geheugen op te frissen, stellen we ze kort even voor.

Viktor Verhulst gaf al een hint dat Casa Amor er dit jaar een tikkeltje anders zal uitzien in ‘Love Island’. Wat dat precies inhoudt, zagen we in de aflevering van vanavond. Zowel de mannen in Casa Amor en de vrouwen in de vertrouwde villa krijgen namelijk gezelschap van nieuwe bombshells. Tot zover het oude concept, maar de grote verrassing is dat die singles eigenlijk niet zo nieuw zijn. Het zijn namelijk allemaal oude bekenden uit het vorige seizoen!

De ‘nieuwkomers’

Van een bommetje gesproken! Zit het seizoen van 2020 een beetje ver? Geen probleem! Wij stellen de nieuwkomers met veel plezier even aan je voor.

Noah (25)

Noah (25)

Noah (25)

Noah houdt van flirten en grappen maken. Hij heeft een eigen bedrijf: Creative en Influencer Agencies ‘Dudes from the Dam’ en ‘Dolls from the Dam’ en is dj. Tijdens zijn vorige ‘Love Island’-avontuur vond hij niet de liefde, maar wél een beste maat: Cas. Dit keer heeft hij hopelijk meer geluk. ‘Ik heb alles op een rijtje, dus er is ruimte voor een leuke meid’, aldus de Nederlander.

Mac (29)

Mac (29)

Mac (29)

Mac haalde in een vorig seizoen net de finale niet. Ook zijn relatie met Cheyenne hield helaas niet stand. Hij richt zijn pijlen op Fé en Jotti. ‘Als je je droomvrouw tegenkomt, moet je er gewoon achteraan gaan’, aldus Mac.

Cas (24)

Cas (24)

Cas (24)

Cas vormt samen met Noah het dj-duo ‘CASÁNOAH’. Cas hoopt een toffe dame te leren kennen. ‘Ik val op persoonlijkheid’, aldus de Nederlander. ‘Iemand moet kracht uitstralen.’ Naar eigen zeggen is hij lief, maar ook een monster in bed. Ook hij heeft interesse in Jotti.

Martin (25)

Martin (25)

Martin (25)

Iedereen kent Martin nog, de profbokser/internationaal model werd in 2020 met Sebastiana tweede. Buiten de villa doofde hun vlammetje. ‘Martin discrimineert niet’, zegt hij. Hij heeft met andere woorden geen type.

Lisa (27)

Lisa (27)

Lisa (27)

Lisa’s hart werd gebroken door Giuliano, wanneer hij als een blok viel voor Feline. Deze grote dierenvriend was ook even samen met Nick uit ‘Big Brother’, maar is nu single and ready to mingle. Ze houdt van mannen met een baardje die volwassenheid uitstralen. ‘Ik wil die vlinders echt voelen’, aldus Lisa. Ze heeft haar oog laten vallen op Marvin.

Josephine-Charlotte (22)

Josephine-Charlotte (22)

Josephine-Charlotte (22)

‘Ik ben geen sukkel in de liefde, de mannen kunnen me gewoon niet aan’, aldus JC. De West-Vlaamse is op zoek naar oprechte liefde en heeft er heel veel zin in.

Lio (23)

Lio (23)

Lio (23)

‘Alles kan in een of twee dagen serieus veranderen’, vertelt Lio over Casa Amor. Ook zij gaat voor Marvin, en vindt Merijn qua innerlijk interessant. Ze zal alles op alles zetten om in de villa te raken.

Imen (27)

Imen (27)

Imen (27)

Vrolijke make-upartist Imen zat in een koppel met Remco, maar die bleek al een vriendin te hebben thuis. Ze zoekt een man die lief is voor iedereen om zich heen én die een kinderwens heeft. ‘Ik ben wifey material‘, aldus Imen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '