Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het dak van de Lotto Arena gaat er sowieso af tijdens 'Liefde voor Muziek LIVE'.

PRIMEUR: ‘Liefde voor Muziek’-artiesten geven dit najaar twee concerten

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Werd je afgelopen maandag van je sokken geblazen door de covers in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’? Goed nieuws, want je kan de artiesten dit jaar live aan het werk zien in de Lotto Arena tijdens ‘Liefde voor Muziek LIVE’.


Er worden stilaan meer evenementen gepland, en dat kunnen wij alleen maar toejuichen! Voorlopig kan je nog elke maandagavond op je kleine scherm zien hoe Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded elkaars liedjes in ‘Liefde voor Muziek’ in een fantastisch nieuw jasje gieten. Maar binnenkort kan je hen ook in real life aan het werk zien! Het populaire programma trekt namelijk voor de allereerste keer naar het grote podium.

Muzikale hoogtepunten


Het dak van de Lotto Arena in Antwerpen gaat er op zaterdag 25 september en zondag 26 september sowieso af tijdens ‘Liefde voor Muziek LIVE’. De artiesten zullen de muzikale hoogtepunten van dit seizoen brengen in het gezelschap van een fantastische liveband. Daarnaast staan er ook nog enkele muzikale verrassingen gepland. Wij denken dan spontaan aan enkele toppers uit de vorige seizoenen.

‘”Liefde voor Muziek” is een succesformule die al enkele jaren op rij enorm gesmaakt wordt door onze kijkers’, aldus Maarten Janssen, channel manager bij VTM. ‘We willen hen VTM ook graag in levende lijve laten beleven en dat doen we nu met deze unieke “Liefde voor Muziek LIVE”. Tickets voor deze twee liveshows zijn vanaf maandag 22 februari om 10u verkrijgbaar via deze site. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 28,50 euro.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '