Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The CW

Na 100 afleveringen komt de populaire serie binnenkort aan zijn einde.

AFTELLEN MAAR: dit is wanneer we naar het laatste seizoen van ‘The 100’ kunnen kijken

We hebben goed en slecht nieuws voor fans van ‘The 100’. Gisteren werd er namelijk een releasedatum voor het zevende en laatste seizoen van de serie bekendgemaakt. We kunnen dus stilaan beginnen aftellen, maar helaas komt zo ook het einde van een van onze favoriete series in zicht.


Na zeven seizoenen hebben ze bij ‘The 100’ besloten dat het welletjes is geweest. De serie komt dit jaar namelijk na exact 100 afleveringen aan zijn einde. Dat nieuws werd vorig jaar al bekendgemaakt door bedenker Jason Rothenberg.

100 afleveringen


Nu is het einde stilaan in zicht, want gisteren werd er een releasedatum bekendgemaakt voor het zevende en laatste seizoen. Het laatste deel van de reeks zal zestien afleveringen tellen en de eerste episode verschijnt op 20 mei. Nog zo’n dikke twee maanden geduld, dus!

Voor de cast zit het werk er wel nog niet helemaal op. Jason Rothenberg liet namelijk op Twitter weten dat het gisteren de eerste opnamedag voor de finale was. ‘Aflevering 100 en mijn eerste als regisseur. Ik ben heel wat mensen ontzettend dankbaar en dit voor ontelbaar veel verschillende dingen. Maar jullie, de fans van de show, nog het meeste van allemaal. Nu onze geweldige crew mij naar de finish draagt, willen wij dat jullie weten dat jullie onze dragende kracht geweest zijn door de jaren heen. #bedankt’.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '