Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

De zussen en hun momager namen afscheid in stijl met beignets en bubbels.

De Kardashians/Jenners hebben hun allerlaatste draaidag achter de rug voor ‘Keeping Up With The Kardashians’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

It’s a wrap! Na 20 jaar en 14 seizoenen trekken de Kardashians/Jenners de stekker uit hun gigantisch populaire realityserie ‘Keeping Up With The Kardashians’. Gisteren hadden ze hun allerlaatste draaidag en dat werd gevierd met bubbels én traantjes.


Terwijl wij De Pfaffs hadden in België, waren ze in Amerika gek op de Kardashians/Jenners. De realityreeks rond de familie bezorgde Kris en haar dochters Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie niet enkel over de oceaan, maar ook in de rest van de wereld faam. Ondertussen stampten de vrouwen een voor een succesvolle carrières en bedrijfjes uit de grond, denk maar aan Kylie Cosmetics en Skims, waardoor ze de reeks eigenlijk niet meer zo hard nodig hebben om hun boterham – of moeten we zeggen toast met kaviaar – te verdienen. Ze kondigden in september vorig jaar dan ook aan dat ze ermee stoppen, tot grote spijt van alle fans!

Traantjes en bubbels


Gelukkig hebben we nog één seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’ te goed. Die opnames zitten er nu voorgoed op, want de allerlaatste draaidag ooit vond gisteren plaats. Dat moest natuurlijk gevierd worden en de dames hielden samen met hun hele familie een uitgebreid vaarweldiner met beignets en bubbels. Toch vloeiden er ook heel wat traantjes, want dit is natuurlijk het einde van een tijdperk. Het was voor de familie dan ook een moeilijke beslissing en ze zijn iedereen enorm dankbaar voor de jarenlange steun. ‘We hebben net gedaan met filmen, voor altijd’, zegt Kim in een video. ‘Het is gedaan. We filmen nooit meer. Hoe gek is dat? Proost op 15 jaar gekheid en liefde.’ De celeb heft daarna het glas samen met enkele crewleden.

Netflix en nieuwe realityreeks


De reden dat ze een einde breien aan dit succesverhaal is nog niet officieel bevestigd. Volgens een bron zouden enkel nog Khloé en Rob willen verdergaan, waardoor Kris besloot om in schoonheid af te ronden. Ook sociale media speelt volgens momager Kris een grote rol. Door Instagram en andere kanalen krijgen fans al dagelijks te zien wat zich in de levens van Kim en co afspeelt. Ze hoeven daarvoor niet meer zoals vroeger te wachten op een nieuwe aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’.

Ondertussen is bekendgemaakt dat de bekende familie een deal heeft gesloten met Disney om een nieuwe realityreeks te filmen voor de streamingdienst Hulu. Dit zou de familie meer geld opbrengen volgens een bron, vandaar de overstap na al die jaren. Deze reeks zou ergens eind 2021 verschijnen. Gelukkig kan je in afwachting van dit alles nog op Netflix de avonturen van de Kardashians/Jenners volgen in de eerste vier seizoenen. En we hopen dat we binnenkort natuurlijk ook het nieuwe en tevens laatste seizoen te zien krijgen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '