Home Lifestyle Dit zou de enige echte reden zijn waarom er een einde komt...

Dit zou de enige echte reden zijn waarom er een einde komt aan ‘Keeping Up with the Kardashians’

Na 14 jaar en 20 seizoenen geeft de familie er de brui aan.

Keeping Up with the Kardashians
© Bunim/Murray Productions

Na 14 jaar en 20 seizoenen lief en leed (en vooral heel veel drama) met ons te hebben gedeeld, geven de Kardashians er de brui aan. Volgend jaar breien ze een einde aan hun populaire realityreeks ‘Keeping Up with the Kardashians’ en hoewel ‘s werelds meest besproken familie in eerste instantie beweerde dat er geen vuiltje aan de lucht is, klapt er nu toch iemand uit de biecht.

Vorige week stortte onze wereld voor heel eventjes in: de Kardashian-clan kondigde op sociale media namelijk aan dat er een einde komt aan het ‘KUWTK’-tijdperk. Na 14 jaar en 20 seizoenen houdt de familie het voor bekeken en willen ze met hun laatste seizoen, dat volgend jaar op de buis zal verschijnen, in schoonheid afscheid nemen. Kim en haar (half)zusjes lieten hun fans via Instagram weten dat ze het een ontzettend moeilijke beslissing vonden en dat ze iedereen (de producers, cameraploegen, trouwe fans, …) enorm dankbaar zijn voor de jarenlange steun. Een reden waarom er een einde komt aan de reeks kregen we niet, tot nu.

Kris, Khloé en Rob

Het zou mama Kris (64) zijn die de knoop uiteindelijk doorhakte en een punt zette achter de show, al was dat volgens een vriend van de familie geen vrijwillige keuze. Het is te zeggen: het merendeel van de Kardashians wilde namelijk zélf uit de show stappen, althans de insider. Kim weigerde, na haar vele ruzies met Kanye, nog mee te werken aan de reeks en ook haar zus Kourtney zou er genoeg van hebben. Hun halfzusjes Kylie en Kendall Jenner dreigden er volgens de bron ook mee om te stoppen, omdat ze het er moeilijk mee hebben om constant in de schijnwerpers te staan. En eerlijk? Zo verbaasd door dat nieuws zijn we niet. Het is al heel lang geen geheim meer dat het niet meer botert tussen de zusjes en de familieruzies regelmatig de kop opsteken. Een ‘KUWTK’-stop zat er nu eenmaal vroeg of laat aan te komen.

View this post on Instagram

To our amazing fans – It is with heavy hearts that we’ve made the difficult decision as a family to say goodbye to Keeping Up with the Kardashians. After what will be 14 years, 20 seasons, hundreds of episodes and numerous spin-off shows, we are beyond grateful to all of you who’ve watched us for all of these years – through the good times, the bad times, the happiness, the tears, and the many relationships and children. We’ll forever cherish the wonderful memories and countless people we’ve met along the way. Thank you to the thousands of individuals and businesses that have been a part of this experience and, most importantly, a very special thank you to Ryan Seacrest for believing in us, E! for being our partner, and our production team at Bunim/Murray, who’ve spent countless hours documenting our lives. Our last season will air early next year in 2021. Without Keeping Up with The Kardashians, I wouldn’t be where I am today. I am so incredibly grateful to everyone who has watched and supported me and my family these past 14 incredible years. This show made us who we are and I will be forever in debt to everyone who played a role in shaping our careers and changing our lives forever. With Love and Gratitude, Kim

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kris werd dus voor een belangrijke keuze gesteld: ze moest ofwel alleen met Khloé, Rob en hun aanhang verder ofwel stoppen met de reeks. Ze koos uiteindelijk voor de laatste optie, maar heeft het daar bijzonder moeilijk mee. ‘Stop, ik moet weer huilen als je erover begint’, snikte ze eerder deze week tijdens een interview. ‘Ik besef het nog niet goed en ben nog heel emotioneel.’ Ook Khloé zit volgens Kris in een diepe put. ‘Ze kan maar niet stoppen met huilen‘, beweerde ze. Wat ze er wel was vergeten bijvertellen, is dat Caitlyn Jenner níét op de hoogte gebracht werd van het nieuws, zij kwam het pas na de aankondiging te weten…

We moeten je er wel bijvertellen dat het de tabloid The Sun is die met de insider sprak. Of de informatie voor de volle 100 % betrouwbaar is, laten we in het midden. Waar wij wel voor zo goed als zeker van zijn, is dat we er het laatste nog lang niet van gehoord hebben.

Lees ook: