Home Lifestyle WOOP WOOP: er komt een reünie van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’

WOOP WOOP: er komt een reünie van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’

Het wordt een avond vol muziek, dans en verrassende gasten.

the fresh prince of bel-air
© getty

HBO Max probeert dit jaar toch nog een beetje te redden. Eerst kondigde de streamingdienst de langverwachte reünie van ‘Friends’ aan, en nu is het de beurt aan een andere legendarische serie: ‘The Fresh Prince of Bel-Air’. De cast komt binnenkort samen voor een eenmalige special.

Een van de meest iconische rollen van Will Smith blijft toch die waarin hij een fictieve versie van zichzelf speelt in de hilarische serie ‘The Fresh Prince of Bel-Air’. We kregen eerder al te horen dat de acteur samen met producer Morgan Cooper werkt aan een reboot van deze serie die een pak duisterder en dramatischer zal zijn. Nu is er nog meer goed nieuws, want HBO Max brengt de originele castleden binnenkort allemaal samen voor een eenmalige special.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hieperdepiep hoera

De streamingdienst doet dat ter ere van de dertigste verjaardag van de reeks. Op 10 september komen Will Smith (Will), Tatyana Ali (Ashley), Karyn Parsons (Hilary), Joseph Marcell (Geoffrey), Daphne Maxwell Reid (Vivian), Alfonso Ribeiro (Carlton) en dj Jazzy Jeff (Jazz) samen voor de opnames. Het is dan exact 30 jaar geleden dat de show in première ging op televisie. Wie er helaas niet zal bijzijn is James Avery die in de huid kroop van uncle Phil. Hij overleed in 2013. De special die rond Thanksgiving wordt uitgezonden, wordt volgens HBO Max een avond vol muziek, dans en verrassende gasten. Dat belooft!

Het is niet de eerste keer dat de streamingdienst ons verrast met zo’n stunt. Het wist eerder al de hoofdrolspelers van een andere zalige serie ‘Friends’ warm te maken voor een reünie, maar die opnames worden steeds opgeschoven omwille van de coronacrisis. Wij hopen dat beide afleveringen later ook bij ons te zien zullen zijn.

Lees ook: