Home Lifestyle Er is eindelijk meer informatie over de reboot van ‘The Fresh Prince...

Er is eindelijk meer informatie over de reboot van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’

'Looked at my kingdom, I was finally there to sit on my throne as the Prince of Bel-Air.'🎵

The Fresh Prince of Bel-Air
© Getty

De reboot van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ werd vorig jaar al aangekondigd, maar nu is er eindelijk meer informatie beschikbaar. Niemand minder dan Will Smith zou in samenwerking met producer Morgan Cooper werken aan een nieuwe versie van de serie. Zet je dus maar schrap om een vreugdedansje te doen!

Het is The Hollywood Reporter die het nieuws heeft bekendgemaakt. Niemand minder dan Will Smith himself zou samen met Morgan Cooper – een schrijver, producer én grote fan van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ – aan de reboot werken. Al zal deze er wel een tikkeltje anders uitzien dan we gewoon zijn. De originele versie was niet bang om moeilijke topics aan te kaarten en deze onderwerpen gaat ook de reboot niet uit de weg. Wel zal de nieuwe versie een duister kantje hebben en zal er ook meer ruimte zijn voor (extra) drama.

Morgan Cooper wist de aandacht van Will Smith te strikken door zijn filmpje van ‘Bel-Air’ te publiceren. In deze korte video krijgen we een beeld van wat er zou gebeuren mocht de show een totaal ander genre zijn. Bovendien zullen er nog enkele originele castleden meewerken aan het project. Quincy Jones en Benny Medina werkten in het verleden al mee aan de productie van de serie. En zij tekenden alvast voor de reboot van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’.

Casting voor de show is nog niet begonnen. Ook waar de reeks zal worden uitgezonden, is momenteel nog niet duidelijk. Zo hebben zowel Peacock, Netflix als HBO Max interesse in het project. Wij hopen dan ook dat de reboot van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ binnenkort op de streamingdienst te zien zal zijn!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.