Home Lifestyle Lily Collins lijkt wel de nieuwe Carrie Bradshaw in ‘Emily in Paris’

Lily Collins lijkt wel de nieuwe Carrie Bradshaw in ‘Emily in Paris’

Netflix loste zopas een teaser en releasedatum voor de serie van 'Sex and the City'-maker Darren Star.

teaser Emily in Paris
© Netflix

Netflix loste zopas een teaser en releasedatum voor ‘Emily in Paris’, de langverwachte serie van ‘Sex and The City’-maker Darren Star. Zoals de titel doet vermoeden, wordt New York City ingeruild voor Parijs en Carrie Bradshaw voor een brunette genaamd Emily.

In november 2019 vertelden we je dat ‘Sex and the City’-maker Darren Star met een nieuwe serie zou komen. Nu hebben we eindelijk een idee van wat we mogen verwachten. ‘Emily in Paris‘ volgt het verhaal van Emily Cooper (Lily Collins), een ambitieuze marketingmanager uit Chicago die onverwachts de job van haar dromen scoort… in Parijs. Ze probeert haar Franse collega’s voor zich te winnen, vrienden te maken én natuurlijk ontbreekt het haar in de stad van de liefde niet aan romantiek. Ondertussen doet ze waarvoor ze in de eerste plaats naar Parijs gekomen is: de socialemediastrategie van haar werkgever vernieuwen.

Knipoog naar Carrie Bradshaw

Het eerste seizoen van ‘Emily in Paris’ telt tien afleveringen en staat vanaf 2 oktober op Netflix. De streamingdienst heeft nu al een eerste teaser de wereld ingestuurd. Diehard fans van ‘Sex and the City’ ontgaan de grote gelijkenissen tussen de kleerkast van Emily en Carrie Bradshaw vast niet. Dat mag niet verbazen, want de makers hebben voor deze reeks de hulp ingeschakeld van de iconische ‘SATC’-styliste Patricia Field. Net zoals ze jaren geleden zorgde voor de jaloersmakende outfits van Carrie Bradshaw, doet ze nu hetzelfde voor Emily.

© Netflix

Zitten er kleine knipogen naar onze favoriete fashionista uit de jaren 90 in de reeks? Kijk en oordeel zelf!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: