Home Lifestyle ‘Making The Witcher’ geeft je een kijkje achter de schermen bij de...

‘Making The Witcher’ geeft je een kijkje achter de schermen bij de populaire Netflixserie

Zo zie je dat Geralt tien dagen training kreeg voor een gevechtsscène van amper twee minuten.

making the witcher
© netflix

We moeten nog even wachten op het tweede seizoen van ‘The Witcher’ of op de prequel ‘Blood Origin’. Maar om ons geduld te belonen, geeft Netflix ons nu een blik achter de schermen in de unieke documentaire ‘Making The Witcher’.

De Netflixserie ‘The Witcher’ was een schot in de roos. Ondanks het feit dat de acht afleveringen van het eerste seizoen nog maar sinds eind vorig jaar op de streamingdienst staan, groeide de fantasyreeks toch al uit tot de favoriet van velen. We wachten momenteel vol ongeduld op het tweede seizoen. De opnames gingen in februari van start, maar liepen door de coronacrisis helaas grote vertraging op. Wegens het grote succes krijgt de serie ook een eigen prequel ‘Blood Origin’. Dit verhaal speelt zich 1.200 jaar eerder af en toont ons onder andere hoe de eerste Witcher ontstond. Wanneer deze miniserie van zes afleveringen te zien zal zijn, is ook nog niet bekend.

Geheimen en weetjes

Wie Yennefer, Geralt of Rivia, Ciri en co een beetje mist, kan nu gelukkig toch terecht op Netflix. De streamingdienst zette namelijk een documentaire online waarin fans een kijkje achter de schermen krijgen. In ‘Making The Witcher’ zien we het instuderen van de befaamde gevechtscènes, het tot stand komen van de visuele effecten en de creatie van de griezelige monsters. Sterren uit de serie zoals Henry Cavill, Freya Allan en Anya Chalotra treden ook zelf even uit hun personage en geven korte interviews.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De docu duurt slechts een halfuurtje, maar geeft enorm veel geheimen en interessante weetjes prijs. Zo horen we in de trailer dat Henry, die in de huid van Geralt kruipt, maar liefst tien dagen moest trainen voor een gevecht dat amper twee minuten in beeld wordt gebracht. Het is het ideale opwarmertje als voorbereiding op het langverwachte nieuwe seizoen.

Lees ook: