Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Bunim/Murray Productions

Na 14 jaar en 20 seizoenen geeft de familie er de brui aan.

Dit zou de enige echte reden zijn waarom er een einde komt aan ‘Keeping Up with the Kardashians’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Na 14 jaar en 20 seizoenen lief en leed (en vooral heel veel drama) met ons te hebben gedeeld, geven de Kardashians er de brui aan. Volgend jaar breien ze een einde aan hun populaire realityreeks ‘Keeping Up with the Kardashians’ en hoewel ’s werelds meest besproken familie in eerste instantie beweerde dat er geen vuiltje aan de lucht is, klapt er nu toch iemand uit de biecht.


Vorige week stortte onze wereld voor heel eventjes in: de Kardashian-clan kondigde op sociale media namelijk aan dat er een einde komt aan het ‘KUWTK’-tijdperk. Na 14 jaar en 20 seizoenen houdt de familie het voor bekeken en willen ze met hun laatste seizoen, dat volgend jaar op de buis zal verschijnen, in schoonheid afscheid nemen. Kim en haar (half)zusjes lieten hun fans via Instagram weten dat ze het een ontzettend moeilijke beslissing vonden en dat ze iedereen (de producers, cameraploegen, trouwe fans, ...) enorm dankbaar zijn voor de jarenlange steun. Een reden waarom er een einde komt aan de reeks kregen we niet, tot nu.

Kris, Khloé en Rob


Het zou mama Kris (64) zijn die de knoop uiteindelijk doorhakte en een punt zette achter de show, al was dat volgens een vriend van de familie geen vrijwillige keuze. Het is te zeggen: het merendeel van de Kardashians wilde namelijk zélf uit de show stappen, althans de insider. Kim weigerde, na haar vele ruzies met Kanye, nog mee te werken aan de reeks en ook haar zus Kourtney zou er genoeg van hebben. Hun halfzusjes Kylie en Kendall Jenner dreigden er volgens de bron ook mee om te stoppen, omdat ze het er moeilijk mee hebben om constant in de schijnwerpers te staan. En eerlijk? Zo verbaasd door dat nieuws zijn we niet. Het is al heel lang geen geheim meer dat het niet meer botert tussen de zusjes en de familieruzies regelmatig de kop opsteken. Een ‘KUWTK’-stop zat er nu eenmaal vroeg of laat aan te komen.

Kris werd dus voor een belangrijke keuze gesteld: ze moest ofwel alleen met Khloé, Rob en hun aanhang verder ofwel stoppen met de reeks. Ze koos uiteindelijk voor de laatste optie, maar heeft het daar bijzonder moeilijk mee. ‘Stop, ik moet weer huilen als je erover begint’, snikte ze eerder deze week tijdens een interview. ‘Ik besef het nog niet goed en ben nog heel emotioneel.’ Ook Khloé zit volgens Kris in een diepe put. ‘Ze kan maar niet stoppen met huilen‘, beweerde ze. Wat ze er wel was vergeten bijvertellen, is dat Caitlyn Jenner níét op de hoogte gebracht werd van het nieuws, zij kwam het pas na de aankondiging te weten...

We moeten je er wel bijvertellen dat het de tabloid The Sun is die met de insider sprak. Of de informatie voor de volle 100 % betrouwbaar is, laten we in het midden. Waar wij wel voor zo goed als zeker van zijn, is dat we er het laatste nog lang niet van gehoord hebben.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '