Home Lifestyle Maker ‘Gossip Girl’-reboot geeft meer details vrij over de nieuwe afleveringen

Maker ‘Gossip Girl’-reboot geeft meer details vrij over de nieuwe afleveringen

De opnames starten heel binnenkort in New York.

gossip girl reboot
© 2008 Warner Bros. Television

We wisten al dat de populaire serie ‘Gossip Girl’ een reboot krijgt. Showrunner Joshua Safran maakt ons nu nog nieuwsgieriger door enkele details te verklappen over deze nieuwe afleveringen.

Volgde jij ook de avonturen van Serena, Blair, Nate, Chuck, Dan en co uit ‘Gossip Girl‘ op de voet? Dan sprong je ongetwijfeld een gigantisch groot gat in de lucht toen je hoorde dat er nieuwe afleveringen komen van deze populaire serie. Die zullen zich afspelen op dezelfde plek, in de Big Apple, acht jaar na de laatste aflevering van het zesde seizoen in 2012. De reboot zal tien afleveringen tellen en de hoofdrolspelers die gestalte zullen geven aan de nieuwe generatie van de Upper East Side werden ook eerder al bekendgemaakt.

Normaal gezien zou het resultaat hiervan dit jaar al op het kleine schermpje te zien zijn, maar daar stak de coronacrisis een stokje voor. De releasedatum is nu verschoven naar 2021, maar Warner Bros. heeft goed nieuws voor alle fans! Het vertelde aan Variety dat de opnames in oktober van start zullen gaan in Vancouver, New York en Los Angeles.

Diversiteit

Schrijver en producer Joshua Safran verklapte bovendien afgelopen zondagavond nog meer details over de nieuwe afleveringen in een vragenronde op Twitter. Iemand vroeg zich af wat het grote verschil was tussen de oude seizoenen en deze reboot. Joshua antwoordde dat het ‘heel, heel queer‘ zal zijn en dat de meerderheid van de personages divers en/of queer zullen zijn. De productie wil dus duidelijk dat de nieuwe show inclusief is.

Er kwamen natuurlijk ook vragen over de oude castleden, denk maar aan Blake Lively en Leighton Meester, en of zij een rolletje hebben in de nieuwe afleveringen. Joshua sluit dit niet uit. ‘Ze zullen af en toe wel genoemd worden omdat ze er natuurlijk nog steeds zijn. Ik hoop dat sommige van die mensen dan ook een keer langskomen in de nieuwe serie.’ Wij ook!!

De ‘Gossip Girl’-reboot zal verschijnen op het nieuwe streamingplatform HBO Max en we hopen dat deze later ook bij ons te zien zal zijn. Fingers crossed!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.