Home Lifestyle Dit zijn de personages en hun karaktereigenschappen in de ‘Gossip Girl’-reboot

Dit zijn de personages en hun karaktereigenschappen in de ‘Gossip Girl’-reboot

Geen Serena's of Blairs!

gossip girl reboot personages
© Getty

Het is ondertussen een anderhalf jaar geleden dat de ‘Gossip Girl’-reboot officieel bevestigd werd. Die werd verwacht in 2020 maar het coronavirus gooide roet in het eten, waardoor het nu wachten is tot ergens in 2021. Nu weten we eindelijk welke acteurs in de huid van welke personages kruipen en dat nieuws maakt ons alleen maar nieuwsgieriger.

Dankzij de eerste setfoto van de ‘Gossip Girl’-reboot, die zal draaien rond de levens van een groep tieners acht jaar nadat de identiteit van de originele GG bekend raakte, vingen we al een glimp op van welk talent we binnenkort aan het werk zullen zien. Nu hebben de makers ook de namen van negen personages prijsgegeven en wie wie speelt. Daarnaast vermelden ze ook telkens een karaktereigenschap van het desbetreffende personage. We zetten iedereen even op een rijtje.

Thomas Doherty als Max Wolfe

Je kent de 25-jarige acteur misschien wel als Sebastian uit ‘The Originals’ of als Harry Hook uit ‘Descendants’. Hij was tot kort samen met Dove Cameron. Zijn personage wordt omschreven als heel vrij.

Jordan Alexander als Julien Calloway

Deze actrice is bij ons nog relatief onbekend. Het personage dat Jordan vertolkt zou invloedrijk zijn.

Savannah Lee Smith als Monet de Haan

Dit is Savannahs eerste televisierol. Dit personage Monet wordt dan weer omschreven als krachtig.

Zión Moreno als Luna La

Zión kruipt in ‘Gossip Girl’ in de huid van de stijlvolle Luna.

Emily Alyn Lind als Audrey Hope

Wij kennen Emily als de evil Melanie uit ‘The Babysitter: Killer Queen’. In ‘Gossip Girl’ speelt ze de elegante Audrey.

Tavi Gevinson als Kate Keller

De 24-jarige Tavi is niet enkel een actrice, maar ook een schrijver. Ze had jarenlang een modeblog Style Rookie. De persoonlijkheid van haar personage Kate wordt omschreven als ambitieus.

Eli Brown als Otto ‘Obie’ Bergmann IV

Eli Brown (21), die een rol in ‘The Perfectionists’ had, speelt de bevoorrechte Otto.

Evan Mock als Akeno ‘Aki’ Menzies

Dit lijkt de eerste acteerrol te zijn voor Evan Mock. Maar dat wil niet zeggen dat hij een onbekende is. Volgens Deadline is hij namelijk model, fotograaf en skateboarder en was hij bijvoorbeeld ook fotograaf voor Travis Scott tijdens zijn tour. Akeno wordt omschreven als onschuldig.

Whitney Peak als Zoya Lott

Whitney zal je vast wel herkennen uit ‘Chilling Adventures of Sabrina’. Zij speelt in de Netflix Original namelijk de rol van Judith. In ‘Gossip Girl’ zou haar personage Zoya perspectief hebben.

De spin-off wordt in 2021 verwacht op HBO Max en zal bestaan uit tien afleveringen.

Lees ook: