https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle NOO: Hilary Duff bevestigt dat de ‘Lizzie McGuire’-reboot er officieel niet komt

NOO: Hilary Duff bevestigt dat de ‘Lizzie McGuire’-reboot er officieel niet komt

Damn you, 2020!

hilary duff lizzie mcguire reboot
© Getty

In augustus 2019 werd de reboot van ‘Lizzie McGuire’ officieel aangekondigd en in januari werd het vervolg al on hold gezet wegens enkele creatieve meningsverschillen. Het kon dus twee kanten uitgaan met de show en helaas hebben we geen goed nieuws. Hilary Duff maakte namelijk bekend dat de ‘Lizzie McGuire’-reboot er toch niet komt. Damn you, 2020!

Wij waren dolgelukkig toen we hoorden dat Hilary Duff opnieuw in de huid van Lizzie McGuire ging kruipen. In de reeks zouden we normaal gezien een volwassen Lizzie te zien krijgen die het probeert te maken in New York en daarbij kampt met iets serieuzere problemen.

Creatieve meningsverschillen

Alleen bleek er al snel een haar in de boter te zitten, want de opnames werden al na amper twee maanden stilgelegd. Zo gaf de regisseur van de reboot er de brui aan na enkele creatieve meningsverschillen. Resultaat? De ‘Lizzie McGuire’-reboot werd on hold gezet.

Met een beetje geluk konden de opnames na een tijdje discussiëren gewoon hervat worden, maar dat zit er helaas niet in. Hilary Duff, de leading lady van de reboot, maakte op haar sociale media bekend dat die er uiteindelijk toch niet komt. ‘Het is een eer geweest om Lizzie in mijn leven te hebben. Er is heel veel moeite gedaan en er zijn heel wat gesprekken gevoerd, maar ondanks alle inzet komt de reboot er toch niet.’

Een expliciete reden krijgen we niet, maar bij Disney hebben ze in het verleden al stappen genomen om het imago van Disney+ gezinsvriendelijk te houden. Iets waar het bedrijf redelijk ver in gaat. Omwille van die reden werden er een aantal show verschoven naar het iets volwassenere platform Hulu. Iets waar ook Hilary Duff om gevraagd heeft, maar geen positief antwoord op gekregen heeft.

Uit de Instagrampost van Hilary Duff lijkt het ook dat de ‘Lizzie McGuire’-reboot er om deze reden dan ook uiteindelijk niet komt. ‘Ik wil een reboot die eerlijk en authentiek is en die Lizzie toont hoe ze vandaag is. Dat verdient het personage ook.’

Fans reageerden alvast erg teleurgesteld op de aankondiging. Op amper twaalf uur tijd kreeg de post al meer dan 21.885 reacties. ‘Mijn hart is gebroken’ en ‘Kan dit jaar nog erger worden?’ zijn slechts enkele van de vele reacties. Wij zijn nu dan ook officieel klaar om 2020 af te ronden.

Lees ook: